Designradiator Zehnder Fina wint Red Dot Product Design Award

Zehnder
Zehnder
Zehnder

Zehnder, toonaangevend specialist in radiatoren en ventilatiesystemen, wint met haar nieuwste designradiator, Zehnder Fina, de hoog aangeschreven Red Dot Product Design Award in de categorie Bad, Wellness en Airconditioning. De Red Dot Award staat wereldwijd bekend als de meest gerenommeerde design award. De jury, samengesteld uit 30 internationale experten, koos voor de Zehnder Fina omwille van het strak en in het oog springend design in combinatie met de innovatieve materialen, productie- en installatietechnologie.

 

De Zehnder Fina werd verkozen uit 4.515 producten van 1.800 producenten en designers uit 58 landen. Het groot aantal concurrenten van zeer hoog niveau bevestigt nog eens de uitzonderlijke kwaliteit van het Red Dot label als meest prestigieuze design award. De Red Dot Award is een belangrijke onderscheiding voor esthetische vormgeving en duurzame trends.

 

Esthetisch en duurzaam

De nieuwste designradiator scoorde hoog op vlak van esthetiek en duurzaamheid. De Zehnder Fina heeft een uitzonderlijk fijn gebouwde voorkant in een minimalistische, tijdloze vormgeving. Het toestel is extreem plat met slechts 20mm diepte. Het tijdloos design is geschikt voor badkamers en leefruimtes met uiteenlopende interieurstijlen. Met de vlakke voorplaat verzekert de Zehnder Fina een zeer hoge thermische straling voor een behaaglijke warmte en hygiënisch comfort. De designradiator reageert snel dankzij het lage watervolume. Deze uiterst performante en energiezuinige designradiator is geschikt voor lage temperatuur verwarmingssystemen.

 

Het 20 mm zeer slanke frontpaneel bevat nog meer technische innovaties. Dankzij een speciaal bevestigingssysteem en door de smalle zijwanden lijkt de radiator te zweven als een kunstwerk tegen de muur. De verbindings- en bevestigingselementen zijn elegant verborgen.

 

Ook de eenvoudige installatiemogelijkheden van Zehnder Fina imponeerde de jury van de Red Dot Award. Flexibele en verplaatsbare aansluitingen geven de installateur de mogelijkheid om met verschillende aansluitingsmodellen te werken. De nieuwe designradiator is daarom geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email