Verkoeling op zwoele zomerdagen zonder temperatuurshock dankzij Zehnder ComfoCool Q600

Met de ComfoCool Q600 introduceert Zehnder een uniek concept voor verkoeling en ontvochtiging. Dit innovatieve systeem maakt lange zwoele zomerdagen- en nachten een stuk comfortabeler!

Aangenaam binnenklimaat

Het ComfoCool Q-systeem zorgt voor verkoeling en ontvochtiging in de hele woning. De ontvochtigde en licht gekoelde lucht draagt bij tot een zeer aangename gevoelstemperatuur. Geen temperatuurshock! Deze innovatie sluit perfect aan bij de filosofie van Zehnder: mensen laten genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat en zo hun vitaliteit ondersteunen.

Compact geheel

De ComfoCool Q600 sluit naadloos aan bij het vernieuwde design en concept van de ComfoAir Q unit voor balansventilatie. De ComfoCool Q600 is compact op te stellen, door directe montage bovenop de ComfoAir Q. In combinatie met de ComfoAir Q600 Premium wordt een maximale verkoelingscapaciteit verkregen.

Makkelijke bediening

De ComfoCool Q600 kan makkelijk aangepast worden aan persoonlijke behoeften dankzij de uitgebreide instellingsmogelijkheden en aansturing. Handig is ook dat je het systeem gewoon op afstand, via je smartphone kunt bedienen en consulteren. Het is ook perfect mogelijk om de ComfoCool Q600 aan te schakelen op domotica via een externe gateway.

Wil je graag meer weten over de ComfoCool Q600. Vul het formulier in en Zehnder bezorgt je de technische brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email