Ontdek deze 4-in-1 handdoekdroger

Zehnder bracht onlangs een zeer interessant toestel op de markt die verschillende functies in één toestel weet samen te brengen. Het gaat om de Zehnder Zenia. Het is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich perfect laat integreren in de moderne badkamer dankzij zijn puristisch design met slechts 30 mm zichtbare dikte.

Met de Zenia sleepte Zehnder dit jaar de “Red Dot” Product Design Award binnen. Deze award wordt elk jaar uitgereikt aan baanbrekend design.

Hoe werkt Zehnder Zenia?

De stralingswarmte van zijn infrarood-verwarmingsoppervlak zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, terwijl de geïntegreerde verwarmingsventilator zorgt voor snelle en op behoefte afgestemde warmte. Achter het fraaie, glazen infrarood-verwarmingsoppervlak kan op een hygiënische manier textiel worden gedroogd, waarbij de sneldroogfunctie de bacteriën op vochtig badkamertextiel duidelijk verlaagt door de aanzienlijk kortere droogtijden. Bovendien zorgt het glazen infrarood-verwarmingsoppervlak voor orde in de badkamer: achter dit oppervlak kunnen twee grote badhanddoeken mooi ingetogen opgeborgen worden.

Nog meer troeven

Het bekroonde ontwerp van Zehnder Zenia wordt nog vervolledigd door zijn grote toegankelijkheid – ook voor oudere of gehandicapte mensen – en het gebruiksvriendelijke ergonomische bedieningspaneel.

Wie nog hogere comforteisen stelt, kan met de Zehnder App in een handomdraai dag- of weekprogramma’s creëren die het leven met Zehnder Zenia nog comfortabeler maken!

Vul het formulier in, indien u meer informatie wenst over dit innovatieve toestel van Zehnder.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email