ComfoSpot 50, de compacte decentrale ventilatie unit

Zehnder
Zehnder
Zehnder

De ComfoSpot 50 is een nieuw compact en krachtig woningventilatiesysteem met geïntegreerde enthalpiewisselaar voor warmteterugwinning en vochtregulering.

Voor individuele ruimtes en kleine woningen

ComfoSpot 50 is de ideale oplossing voor individuele ruimtes en kleinere wooneenheden in nieuwbouw en renovatie. Deze decentrale unit kan eenvoudig in elke woning geïnstalleerd worden. Er zijn geen grote renovatiewerken nodig om deze ventilatie unit te installeren. Een opening in de muur van ongeveer 340 millimeter en een 230V stroomaansluiting volstaan.

Eenvoud in bediening

Dankzij een geïntegreerd bedieningselement is de ComfoSpot 50 ook uiterst gebruiksvriendelijk. Het toestel is eenvoudig te bedienen met toetsen. Het bedieningselement is geïntegreerd in het front van de radiator en kan naar wens aan de onderzijde of de bovenkant gemonteerd worden.

Onttrekt warmte en vocht

ComfoSpot 50 is zeer performant op gebied van warmteterugwinning en vochtregulering. De unieke geïntegreerde enthalpiewarmtewisselaar onttrekt niet alleen warmte maar ook vocht aan de afgevoerde lucht. Hierdoor vermijdt men dat condenswater vrijkomt en blijft de gevel schoon. Met een warmteterugwinning tot 82% en een luchtvochtigheidsherstel tot 78% verzekert de ComfoSpot 50 een comfortabel binnenklimaat.

Discreet qua design en geluid

Binnen- en buitenwand front van de ComfoSpot 50 zijn gemaakt van een robuuste kunststof. Door de fronten te overschilderen, harmoniëren ze perfect met de kleur van de binnen- en buitenmuren. Het toestel is niet alleen discreet qua design maar ook qua geluid.

Energiezuinig en kostenbesparend

Verder is de ComfoSpot 50 energiezuinig en kostenbesparend.  Met een stroomverbruik van ongeveer 5W bij een ventilatorsnelheid van 2, bedragen de electriciteitskosten minder dan € 11 voor een heel jaar (€ 0,25 per kWh).

Tenslotte is de unit zeer gemakkelijk te onderhouden.  De filters en de ingebouwde enthalpiewisselaar zijn eenvoudig te vervangen door de bewoner zelf, zonder extra gereedschap.

Richtprijs voor Zehnder ComfoSpot 50 = 800 Euro (excl. BTW) – verkrijgbaar op de markt vanaf maart 2016

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email