Novus 300 - Paul: compact en optimaal thermisch rendement voor passieve woningen

Zehnder

Zehnder Group Belgium verdeelt in België de warmterecuperatiesystemen van de firma Paul, die eveneens deel uitmaakt van Zehnder Group. De firma Paul staat in de ventilatiesector bekend voor de zeer hoge thermische rendementen van zijn balansventilatiesystemen met warmterecuperatie en zijn grote expertise in de passiefhuissector. De uitgebreide portfolio biedt oplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

 

De nieuwste balansventilatiesystemen Novus 300 en 450 met passiefhuiscertificaat zijn een waardige opvolger voor de Thermos 300 D. De compacte Novus is uitgerust met een zeer efficiënte en gepatenteerde tegenstroomwarmtewisselaar met hoog thermisch rendement.

 

Het toestel werkt met een constante volumestroom ventilator (constant flow ventilator) en is standaard uitgerust met 2 geïntegreerde G4 filters om stofdeeltjes tegen te houden. De Novus 300 en 450 zijn ook beschikbaar met een F7 pollenfilter en in een versie met ingebouwde enthalpiewisselaar. Neusje van de zalm is het innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke bedieningspaneel (TFT-aanraakscherm) waarmee het toestel is uitgerust.

 

Belangrijke kenmerken

  • De Novus 300 en Novus 450 zijn de opvolgers van de Thermos 200 en 300
  • De warmteterugwinapparaten Novus 300 en 450 garandeert is ideaal voor comfortventilatie in lage-energie of pasiefwoningen met max 350 m² woonoppervlak.
  • De units zijn standaard uitgerust met de zeer efficiënte PAUL tegenstroom-kanaalwarmtewisselaar (Europees patent) en constant volume ventilatoren, waardoor zij voldoen aan de hoogste energie-efficiëntie eisen.
  • Naast de standaard uitvoering bestaat er ook een versie met enthalpiewisselaar – met polymeermembraan – die niet alleen de warmte maar ook een groot deel van de luchtvochtigheid terugwint.
  • De verschillende montagemogelijkheden van de Novus 300 of 450 garanderen een gemakkelijke plaatsing.
  • Dankzij het TFT-touch paneel met kleurendisplay is er een optimale communicatie met de ventilator.
  • De Novus 300 heeft een PHI-certificaat.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email