YTOFOR, uw garantie voor het correct wapenen van YTONG metselwerk

yto2
yto1v1
yto3

De lintvoegwapening YTOFOR is de enige wapening die geschikt is in combinatie met YTONG metselwerk van Xella. Het gebruik van YTOFOR kan zowel in niet structurele toepassingen zoals bij de opvang van krimpspanningen, als voor structurele toepassingen bij de opvang van horizontale lasten zoals wind aangewend worden. Andere voegwapeningssystemen zijn nooit geschikt voor YTONG. Zij beschikken niet over de nodige technische certificatie voor gebruik bij belaste muren.

Het maas van staaldraden – met hoge treksterkte – kan eenvoudig worden afgerold en op maat worden geknipt. YTOFOR wordt koud op de cellenbetonblokken gelegd en na het inlijmen met de speciale lijmkam kan de volgende laag YTONG-blokken worden geplaatst. YTOFOR is beschikbaar in stroken van 4 en 8cm breed. Dat laat toe iedere blokbreedte van wapening te voorzien door de stroken naast elkaar te leggen. YTOFOR Deze innovatie garandeert de aannemer gebruiksgemak, snelheid en logistiek voordeel.

Wilt u graag meer weten over YTOFOR? Vraag de brochure met alle voordelen op een rij en de verwerkingsgids aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email