Hebel Construct : snel bouwen zonder draagstructuur

Het Hebel Construct bouwsysteem biedt de mogelijkheid om snel en praktisch te bouwen zonder stalen of betonnen skelet.  Een goede projectstudie en voorbereiding van de werf zijn belangrijk. De Hebel-platen worden daarna in de meest efficiënte volgorde eenvoudigweg op de gestorte vloer gestapeld en verlijmd. Aansluitingen van muren, gevels, vloeren en daken worden uitgevoerd met ankers en verbindingsstukken. Het systeem is snel, eenvoudig en zonder afval.

Ontdek in bovenstaand filmpje hoe projectontwikkelaar Groep Lamy het vakantiepark Golden Lakes Village in Boussu-lez-Walcourt in een mum van tijd optrok.

Grote indelingsvrijheid voor de ontwerper

Een groot voordeel van bouwen zonder structuur is de vrije indeelbaarheid van de ruimtes. Binnenwanden kunnen naar wens gepositioneerd worden, uiteraard rekening houdend met de maximale maat van dak- en vloerelementen. Wil men een ruimte toch nog groter, dan kan deze verdubbelen met behulp van slechts één stalen tussenstructuur.

Hebel Construct is een bouwsysteem volledig uit cellenbeton, inclusief vloer en dak. Men geniet dus van alle voordelen van cellenbeton :

  • Uitstekende thermische isolatie
  • Luchtdichtheid
  • Geen koudebruggen
  • Uitstekende brandweerstand tot 6 uur
  • Onbrandbaar
  • Onbeperkte  afwerkingsmogelijkheden

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent het Hebel Construct bouwsysteem? Via het aanvraagformulier kan u de brochure ontvangen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email