Ytong Low Energy C2/300 betekent efficiënt bouwen zonder duur isolatiemateriaal

Xella

Met haar gamma Ytong Low Energy biedt Xella de oplossing voor het efficiënt bouwen van buitenmuren zonder bijkomend isolatiemateriaal.  O.a.  door de huidige schaarste aan isolatiemateriaal levert de Ytong bouwmethode besparingen op de ruwbouw op tot wel 15%.  De YTONG Low Energy blokken behoeven geen bijkomende isolatie omdat cellenbeton een isolerend materiaal is op zich, dat tegelijkertijd ook dragend is. Men bespaart zich hierdoor niet alleen de kost van isolatiemateriaal, maar ook de plaatsingskost ervan. De formaten en verlijming van de blokken laten te werf ook sneller vooruit gaan dan met traditionele materialen.

Besparen met probleemloze EPB-aanvaarde bouwknopen

Koudebruggen zijn veel eenvoudiger op te lossen, wanneer men zonder spouwisolatie bouwt met een isolerende YTONG draagmuur. De blokken zijn isolerend in alle richtingen, dus bouwknopen zijn automatisch in alle richtingen koudebrugvrij. Wanneer tenslotte ook het dak in Ytong uitgevoerd wordt, bestaat de gehele buitenschil van de woning uit EPB-aanvaarde bouwknopen. En dat zonder complexe materiaalcombinaties.

Wilt u de technische data ontvangen van Ytong Low Energy C2/300, vul dan het antwoordformulier in en Xella stuurt u digitaal de update technische fiche.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email