Nautical Bathroom brengt je op verre stranden

XO Badkamers
BalmaniMoonZijdegrijsmetterrazzotablet

Na de immens populaire coastal grandma-trend, duiken we vandaag in de nautical bathroom. Denk aan oceaangeïnspireerde kleurpaletten, bohémien houten accenten en meubilair of decoratie om bij weg te dromen van verre stranden. X²O laat deze zomerse trend je badkamerinterieur volledig overstromen en transformeert de ruimte tot een zee van ontspanning en inspiratie.

Oceaan op het kleurenwiel

Hoewel we de oceaan steeds een blauwe tint toeschrijven, is het in werkelijkheid een (letterlijke) poel van kleur. X²O Badkamers vertaalt het bonte zeeleven in het terrazzo van het Balmani Stretto wastafeltablet: de verschillende gekleurde stukjes lijken haast kiezels op de zeebodem. Met lichtgekleurde muurverf of decoratie krijgt het geheel de nautische sfeer die je zoekt, al helemaal wanneer je het afwerkt met gouden kraanwerk, mozaïek of maritieme prints.

Deinende vormen

Water leeft. In de zee beweegt en golft het mee op het ritme van de stroming. Dezelfde rimpeling is ook te vinden in de nautische badkamer, in de vorm van zichtbare structuur zoals groeven. Zo wordt het zwevende Balmani Forma-badkamermeubel uit het assortiment van X²O afgewerkt met verticale of horizontale rimpels – of zijn het golven? – voor een dynamisch geheel. Versterk de illusie van golven met afgeronde vormen in het meubilair of een zwemmende vissengraatvloer.

Zeespiegel

Waar het licht steeds prachtig reflecteert op het wateroppervlak, doet een spiegel hetzelfde in de badkamer. De Balmani Cloud-badkamerspiegel combineert bijvoorbeeld stijl met functionaliteit. Naast verlichting is de spiegel ook voorzien van verwarming. Zo kan je meteen na het douchen je zeemeerminnenkapsel in de spiegelwand controleren, want die is meteen dampvrij. Mag het interieur voor jou wat strakker zijn? De Balmani Giro Arco-rondboogspiegel voegt met z’n eenvoudige vorm en subtiele verlichting een toefje moderne luxe toe.

Specificaties omtrent getoonde beeld

Balmani Moon badkamermeubel in natuureik met tablet in greige terrazzo, prijs vanaf € 1.810. Balmani Bag waskom in Solid Surface,  prijs €320. Blaufoss Pavilion inbouw wastafelkraan Brushed Champagne Gold, prijs €260. Balmani Cloud organische badkamerspiegel met spiegelverlichting en -verwarming, prijs €320. Balmani Moon badkamerkast in natuureik, prijs vanaf €1.250. Balmani Tray wandplank in Solid Surface, prijs vanaf €90.  Balmani Pelota Bowl verlichting in Champagne Gold, prijs vanaf €59.

Luca Varess Laguna halfvrijstaand bad met airmassage en LED-verlichting, prijs vanaf €1.815. Blaufoss Pavilion inbouw badkraan in Brushed Champagne Gold, prijs € 676. Balmani Mitra wandplank in natuureik, prijs vanaf €105.

Wil je meer weten over Nautical Bathroom? Vul het formulier in en X2O Badkamers bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email