Een energiezuinige thuis dankzij Winsol buitenschrijnwerk en zonwering

WinsolAllura81steellookaluminiumramen
WinsolSolarBoxrolluikenopzonne energie
WinsolSolFixINinbouwscreens

Winsol is dankzij haar uitgebreide productgamma en jarenlange ervaring de geknipte partner om van jouw ruwbouw of te renoveren woning een échte thuis te maken. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en stellen je graag de gepaste producten en oplossingen voor.

Maak kennis met onze zonwering en ons buitenschrijnwerk of kom meteen langs in een verkooppunt in je buurt.

Isolerende ramen, deuren en garagepoorten

De prijzen van onze energiefactuur swingen de pan uit. Daarom zijn hoog-isolerende ramen, deuren en garagepoorten geen overbodige luxe meer. Ze maken je woning volledig wind-, lucht- en waterdicht en zorgen dat die gezellige binnenwarmte niet naar buiten kan ontsnappen. En in de zomer gebeurt net het omgekeerde, in samenwerking met zonwering: het blijft heerlijk koel binnen wanneer de zon hard schijnt.

Kies uit pvc of aluminium ramen en deuren en garagepoorten met verschillende afwerkingen. Hierdoor past Winsol buitenschrijnwerk bij elke woning, ongeacht de stijl ervan. Bijvoorbeeld een pastorijpoort en steellook aluminium ramen of CENTRIQ pvc ramen met kleinhouten voor een landelijke stijl of onze hoog-isolerende Isol-Comfort poort en Artica+91 aluminium ramen en deuren voor een BEN-nieuwbouw.

Ontvang via onze budgetcalculator een inschatting van de prijs van je project. Of stap een showroom binnen en ontvang je gratis offerte op maat.

Zonwerende screens en rolluiken

Rolluiken zijn een traditionele keuze en gebruik je door haar eigenschappen het ganse jaar door. Screens zijn een recentere uitvinding en een iets esthetischere oplossing. Screens worden vooral gebruikt om de zon te weren, maar hebben nog een aantal andere voordelen, zoals het tegenhouden van insecten.

Wie zijn of haar thuis op een natuurlijke manier wil koelen zonder gebruik te maken van elektriciteit kan kiezen uit rolluiken en screens op zonne-energie. Winsol SolarBox rolluiken en SolarFix screens zijn voorzien van 2 geïntegreerde zonnepanelen en een krachtige 4 Ah batterij met lange levensduur en grote opslagcapaciteit. Dit type zonwering is uiterst snel geïnstalleerd zonder kap- en breekwerk. Wil je onze SolarFix screens en SolarBox rolluiken vergelijken? Ontdek de gelijkenissen en verschillen in deze blog.

Daarnaast hebben we bij Winsol ook oog voor design. Zoals screens met een rechte en super compacte kast van 90 mm diep. Deze kast past perfect in de dag van de meeste woningen waardoor deze ook niet uitsteekt in de gevel. En voor wie een volledig onzichtbare kast wil zijn er de SolFix IN screens. Deze inbouwscreens zijn veilig dankzij de obstakeldetectie en hebben altijd een strak gespannen doek. De motor controleert elke 100 cycli automatisch de doekspanning en zal bijregelen als dat nodig is. Hierdoor hoeft er geen technicus langs te komen om het doek opnieuw op te spannen. Ontdek meer over SolFix IN.

Op maat van jouw project

We maken alle Winsol zonwering en buitenschrijnwerk op maat. En dat in onze Belgische producties in Izegem en Aalter. Hierdoor kunnen we ook de kleuren van je ramen, deuren, rolluiken, garagepoorten en screens op elkaar afstemmen. En zo creëren we een coherent geheel en een thuis waar jij nog heel lang van zal genieten. Winsol, a home to enjoy!

Acties tot 31 mei 2022

Profiteer van 1 mei t.e.m. 31 mei 2022 van de Zonnedagen bij Winsol. Ontdek de acties op screens, luifels en terrasoverkappingen en vraag snel je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Liever eerst nog wat persoonlijk advies? Kom langs in één van onze showrooms en onze adviseurs helpen je verder. Of laat je inspireren via onze brochures met inspiratie en informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email