Ontdek de strakke terrasoverkapping voor hellend dak of plat dak

Winsol Pergola ZP CUBE Modern Day
Winsol Pergola ZP Romantic
Winsol Pergola ZP CUBE Modern Night

De Pergola Z!P en de Z!P CUBE zijn twee nieuwe terrasoverkappingen met doek. Ze zijn beschikbaar met een hellend dak met geïntegreerde regenafvoer (Z!P) of een plat dak als zonnewering met een moderne look (Z!P CUBE).

Dankzij het gamma sfeerwanden (onder andere outdoor gordijnen, Ambiente lamellenwand, steellook glaswand, houten schuifwand,…) passen de Winsol pergola’s bij elke bouwstijl. Liever een warmere look? De profielen kunnen ook afgewerkt worden in één van de drie houtlookafwerkingen (eik natuur, eik lichtgrijs en eik donkerbruin).

Design is een belangrijk aspect van alle Winsol producten. De Pergola Z!P heeft een afwerking zonder zichtbare vijzen, stevige 90 mm palen voor een grotere uitval en een minieme, verwaarloosbare ruimte tussen kast en muur.

Winsol besteedde ook veel aandacht aan de verlichting: led strips met dimbaar warm of regelbaar warm-koud licht zorgen voor een aangename sfeer. De dwarsbalk zorgt niet alleen voor extra stabiliteit bij grote afmetingen, maar kan ook uitgerust worden met spots en led strips als extra direct licht of als gezellige witte of RGB sfeerverlichting.

De Pergola Z!P wordt bediend via Casambi-app op smartphone of tablet, of via de verlichte design drukknoppen in de paal. Verder kan de Z!P ook worden uitgevoerd met stopcontacten, usb laadpoorten, infraroodverwarming, Bluetooth speakers en regen-, wind- en zonnesensoren. Daarnaast zijn er, net als bij een wagen, handige optiepakketten (Cosy, Chic en Star) samengesteld.

Tegen de laagstaande zon is een volant-plus op zonne-energie voorzien! De 2 zonnepanelen werden discreet in de voorlijst geïntegreerd volgens het ‘SolarFix Black Belt’-principe. Links en rechts een zonnepaneel met een zwarte band als esthetische verbinding tussen de 2 panelen.

Wil je graag meer weten over deze terrasoverkappingen? Vul het formulier in en Winsol neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email