Zoek mee naar het onzichtbare rolluik

In deze stadswoning zijn de rolluiken en rolluikbakken zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde niet te zien in open stand. Dit type rolluik heet ShutterX en werd ontwikkeld door Wilms, fabrikant in rolluiken en zonweringen.

De belangrijkste voordelen van de ShutterX rolluiken zijn:

  1. De esthetische meerwaarde van de ShutterX doordat de bak van de rolluiken en de geleiders volledig in de spouw worden gemonteerd;
  2. De 3 S-peil punten die je wint met de ShutterX zijn gunstig voor de opmaak van het EPB verslag
  3. De dalende energiefactuur is voor de eindgebruiker een stevige meerwaarde. Door de goed geïsoleerde rolluiken en de sterk isolerende constructie rond het rolluik, zijn er geen koudebruggen.

Resultaat! De warmte in de winter wordt binnen gehouden. En in de zomer blijft de warmte buiten, wanneer de rolluiken en ramen worden gesloten.

Naar plaatsing toe voorziet Wilms een volledig opvolgingstraject voor architect en aannemer. Zij begeleiden de bouwprofessionals van a tot z. Wilms begeleidt de raamplaatser bij het vooraf monteren van de ShutterX op de raamkaders. De ruwbouwaannemer voorziet enkel de aangegeven uitsparingen op de gevel, waar de ramen komen.

Zowel de opdrachtgever als de bouwprofessionals worden bijgestaan en kunnen in het Experience center te Meerhout kennis maken met de ShutterX technologie. In de demo-ruimte heeft Wilms een in-situ situatie nagebouwd zodat alles tastbaar wordt weergegeven.

Overtuigd van de ShutterX rolluiken van Wilms? Vul het formulier in en Wilms bezorgt u vrijblijvend de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email