Een lastenboek op maat in een paar klikken bij Willco products

Willco Products

Willco Products is sinds jaren bekend bij zowel kleine als grote aannemers in Vlaanderen, Wallonië en Groot-Hertogdom Luxemburg als het gaat over sierpleisters. Hun deskundig advies op vlak van techniek en kleur onderscheidt hen en dat merk je in hun aanpak.

 

Lastenboeken zijn in de bouwsector niet meer weg te denken. Voor alle producten of systemen moet er een duidelijke beschrijving zijn hoe ze verwerkt moeten worden. Het gevolg is vaak een ‘wirwar’ van lastenboeken. Willco Products heeft hier de oplossing voor!

 

Vanaf nu vindt de architect of vakman de meest gebruikte lastenboeken, kant-en-klaar terug, op de website. De teller van het aantal lastenboeken in het Nederlands, staat momenteel op 503 verschillende bestanden. De architect of vakman kan deze terugvinden op de downloadpagina (zie 1 hieronder) van de website. Links in het submenu kiezen ze ‘Lastenboeken’ (zie 2 hieronder).

 

 

 

Om de architect of vakman zoveel mogelijk wegwijs te maken in het ruime aanbod van lastenboeken, heeft Willco Products een filtersysteem (zie 3 hierboven) ontwikkeld. Na het invullen van enkele gegevens, start een kleine vragenronde. Het filtersysteem telt maximum 5 vragen waarop de architect of vakman moet antwoorden.

 

Bijvoorbeeld: welk buitengevelsysteem wenst u? Mogelijke antwoorden zijn: met isolatie of zonder isolatie. Aan de hand van zulke schiftingsvragen, komt de architect of vakman tot het gewenste lastenboek.

 

Wie niet zo vertrouwd is met de benaming van onze producten, kan met zijn/haar cursor over de productnaam gaan. Er verschijnt dan een beknopte beschrijving van het product. Aan het einde, als ze alle vragen beantwoord hebben, krijgen ze onmiddellijk het gewenste lastenboek. De architect of vakman kan dit downloaden in de vorm van een Word-bestand.

 

Willco Products bieden de architect of vakman een Word-bestand aan, zodat ze zelf nog zaken kunnen aanvullen of verwijderen. Het gaat hier bijvoorbeeld over het invullen van de gewenste korreldikte van de sierpleister, of over de gewenste plaatdikte van de isolatieplaat, het kiezen van de gewenste pluggen, enzovoort.

 

Wanneer de architect of vakman de lastenboeken voor het eerst wil gebruiken, bieden wij een PDF met instructies aan. Hierin staat alles duidelijk uitgelegd, aan de hand van tekst en screenshots, hoe ze de lastenboeken kunnen bewerken.

 

Probeer het zelf eens uit : http://www.willcoproducts.be/downloads/lastenboeken/

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email