GLOW, een nieuw sierpleistersysteem met opmerkelijke isolatiewaarde

Willco Products
Willco Products

GLOW is een gloednieuw sierpleistersysteem van Willco Products en Recticel Insulation dat beantwoordt aan de noden van de hedendaagse bouwheer. Dit hoogst kwalitatief gevelisolatiesysteem koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van een PUR isolatieplaat. Plaat en pleister zijn speciaal op elkaar afgestemd voor een duurzame hechting en lange levensduur.

 

Het resultaat van GLOW mag gezien worden

Met sierpleisters geeft u een gevel een stijlvolle uitstraling. Met GLOW verzekert de vakman de bouwheer van een zichtbaar mooiere gevel én een voelbaar aangenamer binnenklimaat. De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, goed voor een klassieke of een trendy gevelafwerking.

 

 

 

Opbouw van GLOW

Het WILLCO Isolatieysteem Glow is een isolatiesysteem dat geschikt is om bestaande of nieuwe woningen te isoleren. Het systeem is opgebouwd met een WILLCO Isolatieplaat Glow (warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,026). Deze hoogwaardige isolatieplaat is langs beide zijden

bekleed met een glasvliesbekleding.

 

Om de isolatieplaten uit te vlakken gebruikt men WILLCO kleef-en uitvlakkingsmortel Glow. Bijkomend wordt hier een voorstrijklaag aangebracht. Als afwerking kan men kiezen tussen verschillende dunlagige sierpleisters.

 

WILLCO Isolatiesysteem Glow koppelt de onovertroffen esthetiek van de pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van de PUR-isolatieplaat van Recticel Insulation. Het WILLCO Isolatiesysteem Glow, met bijhorende componenten, voldoet aan alle kwaliteitsnormen volgens het Europese ETA en Belgische ATG certificaat.

 

GLOW biedt extra troeven

  • Makkelijk aan te brengen

GLOW is eenvoudig aan te brengen zoals een gewone, traditionele sierpleister. Er zijn helemaal geen speciale technieken of gereedschappen vereist. Met GLOW kan de vakman met zijn ervaring direct aan de slag.

 

  • Optimaal isolerend

De bepleistering wordt aangebracht op een speciaal ontwikkelde PUR isolatieplaat van Recticel Insulation. Door het matchen van de eigenschappen van zowel plaat als pleister, zijn we erin geslaagd om sterke thermische prestaties neer te zetten. Het systeem beschikt daarmee over een puike isolatiewaarde λD van 0,026 W/mK voor diktes van 50 tot 120 mm (volgens NBN EN12667). Hierdoor zijn minder dikke muren vereist.

 

  • Topkwaliteit

Willco Products en Recticel Insulation staan voor topkwaliteit en maken dit ook hard met GLOW: de bouwheer ontvangt een isolatiecertificaat en geniet van 10 jaar kwaliteitsgarantie op een correcte uitvoering van de werken.

 

 

GLOW koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van de PUR-isolatieplaat van Recticel Insulation. Plaat en pleister zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

Bijkomende voordelen

  • Uitstekende isolatiewaarde: 0,026 W/mK
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren
  • 10 jarige garantieverzekering

 

Technische gegevens

  • Formaat: 1200 mm x 600 mm
  • Dikte isolatie: 50 mm tot en met 120 mm
  • Volumegewicht: circa 34 kg/m³
  • Warmtegeleidingscoëfficiënt: λD = 0,026 W/mK
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email