Willco Products start 2017 met een duurzaam gevelconcept en maakt komaf met haar- en krimpscheurtjes

Willco Products
Willco Products
Willco Products

Al meer dan 35 jaar staat Willco Products, fabrikant van sierpleister en isolatiesystemen, als vaste waarde op dé bouwbeurs in België. Elk jaar opnieuw doen we dat met een gepast thema. Dit jaar luidt de slogan: ‘Als het stralend wit moet zijn’.

WILLCO Plus, als het stralend wit moet zijn…

Witte hemden, witte t-shirts, witte broeken, witte rokken of witte schoenen, u houdt ze graag stralend wit. Met een gevelpleister is dit niet anders. En als het stralend wit moet zijn, gebruikt u… Juist, WILLCO Plus!

WILLCO Plus is een 2-componenten additief dat zorgt voor het extra lang proper blijven van de silicoonharssierpleister. Net zoals de garderobe wenst iedere bouwheer dat zijn of haar gevel blijft stralen, ook na enkele jaren! Met WILLCO Plus is dit kinderspel. Het additief bestaat uit een anti-algenproduct en een hydrofoob middel. Het anti-algenproduct voorkomt dat algen zich vastzetten op de sierpleister. De hydrofobe eigenschappen in het additief maken de sierpleister extra waterwerend. Voor alle duidelijkheid, deze additieven zitten standaard in de WILLCO Silicoonharssierpleisters. WILLCO Plus is een ‘extraatje’, waardoor de sierpleister nóg langer proper blijft en de gevel blijft stralen voor vele jaren.

Kies kwaliteit voor elke laag

De editie van Batibouw 2017 staat voor Willco Products ook opnieuw in het teken van het productkwaliteitslabel ‘100% Willco Products’. Kies kwaliteit voor elke laag … ook bij uw gevelpleister. Met deze slagzin wil Willco Products de bouwheer en architect meer dan ooit wakker schudden. Ze moeten (nog) meer betrokken worden bij het volledige (ver)bouwproces. Met dit productkwaliteitslabel streeft het bedrijf naar werven die uitgevoerd worden met kwalitatieve en volledig gesloten isolatiesystemen. De bouwheer, architect of aannemer wordt warm gemaakt om samen met Willco Products de strijd aan te gaan tegen minderwaardige isolatiesystemen. Voor iedereen is dit win-win!

2017 staat voor nieuwe oplossingen

WILLCO Iso&Stripes

Willco Products lanceert een duurzaam en vertrouwd gevelconcept. Het WILLCO Iso&Stripes Systeem een duurzaam isolatiesysteem met de vertrouwde afwerking van steenstrippen. Oneindig veel combinaties en afwerkingen zijn mogelijk.

WILLCO Filler

Haar- en krimpscheurtjes in de eindlaag zijn een vaak voorkomend probleem. In de meeste gevallen zijn ze te wijten aan de thermische werking van het isolatiesysteem of een fout in de verwerking ervan. Met WILLCO Filler is dit probleem verleden tijd! De scheuroverbruggende grondlaag dicht haar- en krimpscheuren tot een breedte van 0,8 mm.

Op Batibouw 2017 staan wij in hal 5, standnummer 109. Kom ons zeker bezoeken om met onze nieuwe oplossingen kennis te maken.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email