Willco Products komt op voor een volledig gesloten isolatiesysteem met garanties

Willco Products
Willco Products
Willco Products

Al meer dan 35 jaar staat Willco Products, fabrikant van sierpleister en isolatiesystemen, als vaste waarde op dé bouwbeurs in België. Elk jaar opnieuw doen we dat met een gepast thema. Dit jaar luidt de slogan: ‘Enkel het beste is goed genoeg voor uw gevel!’

Prijzenslag in de buitengevelisolatie heeft nadelige gevolgen

De markt staat onder grote druk door de heuse prijzenslag die gevoerd wordt op vlak van buitengevelisolatie. De bouwsector slaat al een tijdje alarm. Steeds vaker zien we goedkopere en alternatieve producten opduiken, waardoor er vaak minderwaardige isolatiesystemen geplaatst worden. Dit maakt het voor de uitvoerders moeilijk om werven op een correcte manier binnen te halen! En dan spreken we nog niet over de gevolgen voor de klant. Dit kan niet langer, vindt Willco Products.

Kwaliteitslabel "100% Willco Products"

De editie van Batibouw 2016 staat voor Willco Products in het teken van het nieuwe productkwaliteitslabel ‘100% Willco Products’. Met dit label streeft het bedrijf naar werven die uitgevoerd worden met enkel en alleen kwalitatieve Willco-producten. Misbruik van eventueel minderwaardige producten is dan verleden tijd. Willco Products biedt de uitvoerder op die manier een kwalitatief en volledig gesloten isolatiesysteem, de enige duurzame oplossing, mèt de nodige garanties erbovenop.

Met dit nieuwe productkwaliteitslabel wil Willco Products de bouwheer en architect wakker schudden. Ze moeten (nog) meer betrokken worden bij het volledige (ver)bouwproces. Op de stand wordt de hele strategie achter het nieuwe label uit de doeken gedaan. De bouwheer, architect of aannemer wordt warm gemaakt om samen met Willco Products de strijd aan te gaan tegen minderwaardige isolatiesystemen. Voor iedereen is dit win-win!

Nieuw in 2016

Ook dit jaar stelt Willco Products enkele nieuwigheden voor. 

WILLCO Flexico

WILLCO Flexico is een nieuwe gladpleister die nu nóg elastischer is dan ooit tevoren! Deze minerale - en dus ook ecologische - gladpleister is ideaal voor het herstellen van gladde gevels alsook voor het uitvlakken en bewapenen van oude gescheurde gevels. Door de unieke eigenschappen van deze mortel, zijn krimp- en haarscheuren in de eindlaag verleden tijd!

WILLCO Plus

WILLCO Plus is een 2-componenten additief dat zorgt voor het extra lang proper blijven van de silicoonharssierpleister. Het additief bestaat uit een anti-algenproduct en een hydrofoob middel. Het anti-algenproduct voorkomt dat algen zich vastzetten op de sierpleister. De hydrofobe eigenschappen in het additief maken de sierpleister extra waterwerend. Voor alle duidelijkheid, deze additieven zitten standaard in de WILLCO Silicoonharssierpleisters. WILLCO Plus is een ‘extraatje’, waardoor de sierpleister nóg langer proper blijft.

Actie Batibouw 2016 : Doe mee aan de Selfie wedstrijd

Zin in een wellness weekendje? Of een originele Willco-prijs?

Doe mee met onze selfiewedstrijd en win! Kom langs op onze stand en neem een selfie met ons ‘100% Willco Products’-label. Post de selfie op onze Facebookpagina, deel hem met anderen en maak twee keer kans om te winnen! Elke dag geven we een leuke Willco-prijs weg aan de meest originele selfie. Aan het einde van de beurs maakt u nóg eens kans om een wellness weekend te winnen! Kom dus zeker eens langs en doe mee!

Meer informatie en het wedstrijdreglement vindt u op onze website www.willcoproducts.be

Kom dus zeker langs bij Willco Products in Paleis 5, standnummer 109.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email