Win jouw architectuurboek BRICK 22

Wienerberger

Op 9 juni 2022 werden de laureaten van de Wienerberger Brick Award 2022 bekend gemaakt. Architecten van over de hele wereld presenteerden in die wedstrijd hun moderne, innovatieve concepten met keramische materialen. Zo’n 789 projecten uit 53 landen werden ingediend.

Net als bij vorige edities presenteert Wienerberger nu de 50 genomineerde projecten samen met de 5 winnende projecten in het boek "BRICK 22". Het is bedoeld om architecten, bouwheren,… te inspireren, om ontwerpconcepten te delen en nieuwe manieren te verkennen om bouwideeën te realiseren. Het boek omvat 284 pagina’s inspiratie met meer dan 400 foto’s , situatie- en grondplannen, doorsneden en gevelaanzichten.

Win jouw exemplaar van BRICK 22

Beantwoord de 2 onderstaande vragen en maak kans om dit mooie architectuurboek BRICK 22 te winnen (Lees hier het wedstrijdreglement).

Vraag 1 : Ben jij een bouwprofessional? Weet jij welke landen in de prijzen vielen ? Kies het juiste antwoord hieronder

  • Antwoord A:  China – Ecuador – Frankrijk – Zwitserland – China
  • Antwoord B : China – Ecuador – Zwitserland – België – China
  • Antwoord C : China – Chili – Frankrijk – Zwitserland - China

Vraag 2 : Schiftingsvraag: Hoeveel deelnemers zullen een juist antwoord hebben gegeven op beide wedstrijdvragen op 14 september 2022 voor 12u00.

Stuur je antwoord door via het antwoordformulier. Onder de deelnemers die de eerste wedstrijdvraag juist beantwoorden wordt de winnaar gekozen door na te gaan wiens antwoord op vraag 2 het dichtst in de buurt komt van het werkelijk aantal deelnames met een juist antwoord op vraag 1. In geval van ex-aequo trekt een onschuldige hand hieruit de winnaar. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email