Première op Belgian Roof Day: Uitbreiding van de Elfino en Rustica dakpancollecties

Wienerberger

De tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een kleidakpan. Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. Ze laat zich vlot plaatsen, is UV-bestendig en heeft een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend. Karakteristiek voor de fijne tegelpan Elfino is haar dunne voetzijde. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat gewoon lijkt door te lopen.

Ter gelegenheid van Belgian Roof Day presenteert Wienerberger, naast de bestaande kleuren Agaatgrijs en Antraciet mat, ook de nieuwe Blauw gesmoord variante die vanaf 2022 beschikbaar zal zijn.

Ook de gekende Rustica collectie wordt volgend jaar uitgebreid met 2 nieuwe kleuren: Rossa en Obscura. De authentieke verweerde look van de Rustica tegelpannen is het resultaat van een speciale bewerking vooraleer de kleipannen de oven ingaan. Ze worden voorzien van een speciale bezanding. Daarnaast is er een ongelijkmatig gevormde boord langs de onderkant van elke tegelpan. Dit geeft de indruk dat elke dakpan met de hand gemaakt is.

Wil je graag meer weten over deze nieuwe kleuren binnen de tegelpan collecties Elfino en Rustica? Vul het formulier in en Wienerberger bezorgen je meer informatie.

Of breng ons zeker een bezoek op stand 100 op Belgian Roof Day.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email