Bezoek de Wienerberger stand op BIS en recupereer tot 325 euro op uw aankopen

Elfino mix 3kleuren LoRes
Wienerberger
Wienerberger

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. De fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen geeft er een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.

U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs.

Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand nr. 1403 op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.

Nieuw op BIS: Wasserstrich Special in Eco-brick en Tegelpan Elfino

Op de beurs pakt Wienerberger uit met een uitbreiding van de gevelsteencollectie Terca Wasserstrich Special met 6 nieuwe tinten, exclusief verkrijgbaar in het smalle Eco-brick formaat. De slanke Wasserstrich Special gevelsteen is langer dan de gemiddelde gevelsteen. Zo kunt u horizontale lijnen creëren in uw gevel. De verweerde, licht geschaafde look geeft uw gevel extra karakter. Een mooie en duurzame keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Ook de nieuwe keramische Tegelpan Elfino wordt in de spotlight gezet. Deze nieuwe tegelpan van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een kleidakpan. Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich ook perfect voor nieuwbouw én voor renovatie en is ondersteund door een 30-jarige vorstgarantie. 

Wil je graag al meer informatie ontvangen omtrent de gevelsteencollectie Terca Wasserstrich Special en de Elfino Tegelpan? Vul het formulier in en Wienerberger bezorgt u al informatie.

Of kom langs op stand nr 1403 tijdens BIS, de bouw- en interieursalon te Flanders Expo Gent van 2 oktober tot 10 oktober 2021:

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email