Bezoek de Wienerberger showrooms en krijg tot 325 euro terug bij aankoop van keramische bouwmaterialen

Wienerberger

Bouw- of renovatieplannen? Vanaf maandag 22 februari tot en met zaterdag 17 april 2021 kan je op afspraak in een van de Wienerberger showrooms de eerste stappen naar je bouwproject nemen. Daar ontdek je niet alleen een groot aanbod aan duurzame gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers, maar krijg je bij aankoop bovendien een interessante cashback tot 325 euro.

Een stevige korting voor een duurzame keuze

Als je tussen 22/2 tot en met 17/4 een van de Wienerberger showrooms bezoekt en daarna binnen het jaar keramische materialen of oplossingen uit dat aanbod koopt, kan je dat tot 325 euro voordeel opleveren.

Meer bepaald is er een cashback van maar liefst 125 euro op kleidakpannen van Koramic, van nog eens 125 euro op gevelstenen en gevelsteenstrippen van Terca, en van extra 75 euro bij de aankoop van Wienerberger kleiklinkers.

Een uniek showroomconcept

Je bezoek zal ook op andere manieren renderen, want de showrooms van Wienerberger vormen een uniek concept in de bouwwereld.

  • Je vindt gegarandeerd wat je past. Je kan immers kiezen uit meer dan 600 verschillende gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.
  • Je krijgt technisch inzicht in de constructieve en esthetische oplossingen, leert de nieuwste innovaties kennen en kan je licht opsteken in de renovatiecorner.
  • Op een speciale display kan je zelf alle mogelijke combinaties testen en dat tot in de kleinste details, bv. tot en met de voegmortelkleur.
  • In de stalenafdeling kan je de producten die je bevallen meenemen om ze thuis nog eens in alle rust te beoordelen.
  • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie, niet alleen over de producten zelf, maar ook over EPB, BEN-bouwen en andere belangrijke bouwthema’s.

 

Ontdek de nieuwste collecties

Uiteraard vind je in de showrooms ook de allernieuwste collecties. Zo zijn in het gevelstenengamma zeker de collecties Nubilum en Avolto een nadere blik waard. Deze gevelstenen worden aangeboden in het smalle Eco-brick formaat dat tot 3,5 cm meer ruimte voor isolatie biedt.

Een andere topper is de Elfino tegelpan. Elfino combineert de uitmuntende prestaties van een volbloed keramische tegelpan met de ragfijne look van een lei.

Een laatste tip: ga zeker de Passaqua kleiklinker eens bekijken. Die zorgt ervoor dat het regenwater lokaal in de bodem kan infiltreren en voorkomt zo wateroverlast en algenvorming. De vier beschikbare kleuren, het duurzame karakter en de sterke technische eigenschappen maken van deze waterpasserende kleiklinker een vaste waarde op je oprit of terras.

De Wienerberger showrooms: ook open op zaterdag

Je bent van harte welkom op afspraak in de Wienerberger showrooms in:

  • Kortrijk, Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk, tel. 056 24 95 88,
  • Londerzeel, A12 Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk, tel. 052 31 10 10.

De showrooms zijn open op afspraak op:

  • maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur,
  • woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur,
  • zaterdag van 9 tot 16u30.

Voor meer info/een afspraak: www.wienerberger.be/showrooms

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email