Bezoek onze referenties en kies de juiste gevelsteen of dakpan voor jouw project

ArchitectBellensStphane Haine Saint Pierre2 1
ArchitektenburoAckeVanWijnsberghe
Ir

Het kiezen van gevelstenen of dakpannen lijkt makkelijk, maar één keer je in de showroom staat, maak je kennis met een uitgebreid scala aan materialen. Op dat moment is het voor de (ver)bouwer of de architect niet altijd makkelijk kiezen.

Om dit keuzeproces zo goed mogelijk te laten verlopen werden de showrooms van Wienerberger zo opgetrokken dat de collecties op een vlak van 1m² of meer te zien zijn. Zo kan de (ver)bouwer of de architect zich een beeld vormen, hoe zijn of haar gevel of dak er morgen uit zal zien. Ook krijgt de bezoeker gratis stalen mee van zijn favoriete producten.

Wienerberger gaat nog een stapje verder met de Huizenspotten tool

Je twijfelt tussen twee à drie type gevelstenen of dakpannen en je vraagt je af hoe dit in werkelijkheid eruit zou zien? Sinds kort kan je op de website van Wienerberger op zoek gaan naar woningen opgetrokken in de materialen die jouw voorkeur genieten. Met de tool kan je zoeken op product, op type woning, stijl en locatie. In een volgende stap kan je zelf aangeven welke van de woningen je wenst te bezoeken en kan je een routeplan downloaden.

Wil je graag aan de slag met deze tool: www.huizenspotten.be

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email