Maak u klaar voor Batibouw 2019 en win bij Wienerberger!

ArchitektenburoAckeVanWijnsberghe
ArchitectBellensStphane Haine Saint Pierre2 1
Ir

Bezig met bouwen of verbouwen? Wienerberger nodigt je alvast uit op zijn stand U vindt alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Neem deel aan een wedstrijd waarmee een actief weekend voor twee in de volle natuur te winnen valt. Als kers op de taart krijgt u, als u achteraf keramische bouwproducten van Wienerberger koopt, ook nog eens een heel interessante korting.

Drie koppels gaan op een puur natuur actief weekend

Als u op de Wienerberger stand enkele korte vragen beantwoordt over welke producten uw voorkeur genieten, kunt u meteen deelnemen aan een exclusieve wedstrijd met als hoofdprijs een actief weekend in de volle natuur. Eigenlijk moeten we zeggen: hoofdprijzen, want er zijn in totaal drie Bongobons te winnen. Gegarandeerd een boost voor uw conditie.

Tot 325 euro korting bij aankoop van kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers

Als u de vragenlijst invult, krijgt u ook geschenkbonnen. Die geven recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt.

Er zijn drie geschenkbonnen die u samen 325 euro ristorno kunnen opleveren: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Waar moet je zijn? In hal 5 van Batibouw

Afspraak dus op de Wienerberger stand centraal in hal 5, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Wilt u graag al vooraf inspiratie opdoen? Vul het formulier in en geef aan welke inspiratiebrochure rond kleidakpannen, gevelstenen of kleiklinkers u wenst te ontvangen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email