Tradiva, de kleidakpan met variabele kop- en zijsluiting

Tradivapackshotmood

Een kleidakpan die zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is. Deze dakpan past dan ook altijd. Haar lichte golving sluit aan bij elke mogelijke dakvorm. De variatie aan uitvoeringen maakt de kleidakpan zeer aantrekkelijk.

Must voor elke dakdekker!

Door de variabele kop- en zijsluiting bespaart de Tradiva de dakdekker heel wat tijd. De aanpasbaarheid in lengte en breedte is daarom een tijdsbesparende en zorgeloze troef. Weg met de halve en driekwart pannen! 

Daarbovenop is Tradiva aan de achterzijde uitgerust met twee ophangneuzen. Het bevestigen aan de panlatten gebeurt dus accuraat en snel en zorgt voor een stabiele plaatsing. Rond kielgoten, noordbomen en dakonderbrekingen zal het plaatsen van Tradiva minder moeite kosten. Zelden vormt de dakvorm een probleem.

Kei in renovaties!

De variabele kopsluiting van 30 mm en de speling in de zijsluiting van 8 mm maakt de Tradiva ook in renovatieprojecten geliefd. Vervelende maatverdelingen van daken zijn hier dus verleden tijd. Ook het traditionele zaagwerk voor de laatste rij van dakpannen is niet meer aan de orde.

Een andere troef is de lichtgewicht pan. Met 3,18 kg per stuk is de kleidakpan voor de dakdekker handig te manipuleren. Afhankelijk van het onderdak en de latafstand zijn dakhellingen tot 20° en zelfs 10° geen probleem met de Tradiva.

Verkrijgbaar in 5 kleuren

De licht golvende vorm van de Tradiva maakt kleidakpan elegant. Naast de kleurtinten natuurrood+, gewolkt en antraciet mat bestaat de Tradiva ook in zwart edel engobe en grijs edel engobe.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over Tradiva? Wienerberger stuurt u de nieuwe brochure graag toe, mits het invullen van het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email