Nieuwe kleuren voor de Latero gevelsteen

Wienerberger

Tijdens Batibouw 2018 stelde Wienerberger de bekende Terca Latero gevelsteen in een nieuw kleurenpak voor. Het aangepaste palet is neutraal en puur, en serveert een gracieus evenwicht tussen warme en koele tinten. Door de nieuwe kleuren biedt de Latero gevelsteen nog meer toepassingsmogelijkheden.

Tijdloos hedendaags

Het nieuwe, neutrale kleurenpalet vol zachte, natuurlijke tinten sorteert een heel apart effect van zacht verweerde materialen: Latero Avorio, Basalto, Rubino, Castana, Zafferano en SedaHet koude grijs en de warmere kleuren zijn tegelijkertijd ruw en verfijnd, subtiel en sterk, relaxed en inspirerend. Die verrassende combinatie maakt ze vlot integreerbaar in een hedendaagse architectuur met het oog op een tijdloze look.

Eersteklas kleisteen

De Latero collectie, beschikbaar in Waalformaat (± 215/218x102x50 mm), heeft een karakteristieke, oneffen oppervlaktetextuur dankzij de toepassing van de Wasserstrich-techniek. Die structuur staat garant voor een levendige gevel met een ingetogen dieptewerking. De kleur wordt bekomen door middel van engobes, die over de droge steen worden verneveld en mee gebakken. Met de Latero zit u in de premier league.

Wilt u graag kennis maken met deze nieuwe kleuren van de Latero gevelsteen? Via het formulier kan u de nieuwe brochure aanvragen, waarin u kan kennis maken met het kleurenpakket.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email