Agaatgrijs, nieuwe kleur voor de dakparel Bellus

KoramicBellusAgaatgrijstextuur

De slanke en lichte keramische lei Bellus loopt visueel in één strakke lijn door. Voortaan is de keramische lei beschikbaar in een kameleontisch spectrum aan tinten dat reikt van antraciet mat over agaatgrijs tot natuurrood en terra bruin.

Duurzaam, ook in kleur

De keramische lei Bellus is kleurvast dankzij het engobeproces. Een fijne, matte deklaag wordt vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel verfijnder en ook een duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking. De ademende en kleurvaste engobelaag is bestand tegen krassen en UV-licht.

Duurzaamheid zit de Bellus trouwens in het DNA. De keramische lei wordt vervaardigd met lokale en recycleerbare grondstoffen en legt een minimale claim op onze leefomgeving. Dat wordt gestaafd door het strenge natureplus milieulabel.

Pluimgewicht met punch

De Bellus keramische lei is verrassend dun en licht van gewicht. Daarmee leent ze zich zowel voor renovaties, dikwijls met behoud van de bestaande dakstructuur, als voor nieuwe woningen met een hedendaagse vormgeving.

Ondanks haar pluimgewicht heeft de Bellus dezelfde eigenschappen als ‘gewone’ keramische kleidakpannen inzake vorst- en brandbestendigheid, vormvastheid, levensduur, waterdichtheid en chemische stabiliteit.

De Bellus in agaatgrijs zal u tijdens de Batibouw-beurs kunnen bekijken, Brussels Expo, 22/02/2018 – 04/03/2018, hal 5, stand 309. Wilt u de splinternieuwe brochure van Bellus ontvangen, die net voor Batibouw klaar zal zijn, vul dan uw gegevens in en Wienerberger bezorgt u deze.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email