Werk je wedi badkamer waterdicht af dankzij deze afdichtingset

WEDI
WEDI
WEDI

De wedi afdichtingset omvat :

  • Een emmer met tweecomponenten-afdichtingsmortel:
    • 2.4 kg poeder
    • 1.2 kg vloeistof
  • De wedi Tools afdichtingsband : 10 m
  • De wedi Tools afdichtingshoeken voor de flexibele afdichting van voegen : 2 binnenhoeken

 

De afdichtingset is ontwikkeld voor de wedi Fundo douchesystemen. Dit zijn douchesystemen zonder opstap of voor inloopdouches. Met de set kan je alle mogelijke voegen en vloeren in natte ruimtes afdichten. De hoeveelheid voegafdichting in 1 afdichtingset bedraagt ongeveer 10m.

De afdichtingsonderdelen zijn waterdicht en vorstbestendig en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. De afdichtingset is ongevoelig voor weersomstandigheidigen en dus verouderingsbestendig. Verder is de set ook scheuroverbruggend,  en uiterst veilig bij achteraf optredende ondergrondscheuren.

Je geniet van 10 jaar garantie op alle standaardproducten. Het is zelfs mogelijk om uw garantie te verlengen tot maximaal 20 jaar.

Vraag de brochure DIN 1853 richtlijnen voor binnenruimten aan

De systeemoplossingen van wedi zijn afgetoetst aan de praktijk. Daarom dat wedi ook medevormgever is van de nieuwe normen DIN 18534 inzake afdichting van binnenruimten. Wedi ontwikkelde een handige brochure waarin de belangrijke richtlijnen voor de planning en uitvoering volgens DIN 18534 werden samengebracht. Deze kan je aanvragen via het aanvraagformulier

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email