Onderwater constructies hebben geen geheimen voor wedi

WEDI
WEDI
WEDI

Falzone Carrelage uit Luik en Verviers startte de studie van deze renovatie in 2021. Dit omdat de Waalse regering sinds 2018 enorm veel budget heeft vrijgemaakt om de publieke zwembaden in Wallonië te renoveren. Enkele aannemers deden al beroep op wedi de voorbije jaren, voor de renovatie van deze zwembaden. De werken omvatten tegelwerken, vloerwerken, waterdichting en nieuwe afvoergeulen.

De vraag van de architect en bouwheer om een overloop zwembad te bouwen met betegelde afvoergeulen werd door Sébastien Rouma, de werfleider van Falzone carrelage goed bestudeerd. Sébastien deed beroep op wedi prefab elementen waardoor hij boven kwaliteit ook tijd en afval bespaarde op de werf.

wedi gmbh uit Emsdetten Duitsland gaf prijs aan de hand van een technische schets. De tijdwinst en de nauwkeurigheid tijdens de plaatsing maken van deze renovatie een mooie referentie. "Wedi is meer dan een bouwplaat. Het staat voor een compleet waterdicht bouwsysteem dat ons tijd en kwaliteit opleverde," zo vertelde Sébastien Rouma.
Wens je meer informatie omtrent onderwater constructie? Vul het formulier in en de wedi experten nemen vrijblijvend contact op.

 

Werf : Renovatie van publiek zwembad de Saint Roch Ferrieres - Provincie Luik
Architect: Bureau Biemar
Realisatie van tegelwerken, vloerwerken, waterdichting en nieuwe afvoergeulen: Falzone Carrelage

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email