Vraag nu de wedi bijbel aan boordevol badkamer oplossingen

bijbel1

Dat wedi al jaren slim nadenkt hoe zij menig installateur en aannemer kunnen ontzorgen, is niet nieuw. Maar deze keer brengt wedi al de know-how samen in een 108 bladzijden tellend naslagwerk. Complete oplossingen worden voorgesteld voor de modulaire badkamer voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gaat het nu om badkamers, doucheruimtes, wellness ruimtes…wedi laat zien dat hun productassortiment perfect op elkaar kan worden afgestemd en worden gecombineerd.

Systeemopbouw

Gaat het nu om een systeemopbouw voor de WC-oplossing, voor de douche, zitbank- of opbergvlakken, badbekleding, vloerverwarming o.b.v. warm water, ontkoppelen van een vloerconstructie, … wedi toont op elke pagina gedetailleerd welke producten gebruikt worden om te komen tot het eindresultaat.

Inloopdouches

Inloopdouches zijn niet meer weg te denken in onze huidige badkamer. Wedi voorziet ook hier gedetailleerd alle mogelijkheden van douchesystemen. Van de klassieke inloopdouche tot een compleet systeem met putafvoer of sleufdrain, dat volledig geïntegreerd af fabriek aan komt. En er is nog meer. Elk type put of afvoer wordt tot in de nauwste detail uitgelegd.

Daarnaast besteedt wedi ook aandacht aan de designelementen die zitbanken, ligbanken en badkamermeubels zo uniek maken in de badkamer of natte cel.

Afdichtingsdetails

Verder is er heel wat aandacht voor de afdichting. Omdat wedi door de jaren heen op dit vlak heel wat kennis heeft opgebouwd, worden afdichtingsdetails gedeeld voor voegranden aan wand en vloer, overgangen naar de douche, alle soorten doorvoeren en dilatatievoegen… In deze bijbel heeft elke toepassing zijn passende afdichtingssysteem.

Wil je graag deze handige wedi-bijbel ontvangen? Vul het formulier in en je ontvangt deze digitaal.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email