Maak jouw wellnessruimte helemaal uniek met wedi

WEDI
WEDI
WEDI

Modulariteit en maatwerk is bij wedi “key”. Hierdoor tovert wedi elke spa of wellness droom om tot een heerlijke cocoon. Dankzij het geëxtrudeerde polystyreenschuim en de speciale toplaag van het wedi basismateriaal biedt de wedi bouwplaat bescherming tegen vocht, effectieve thermische isolatie en vormt deze een ideale ondergrond voor tegels, mozaïeken, pleisterlagen of andere te verlijmen materialen.

Naast enkele geprefabriceerde wand- en vloermodules biedt wedi ook interessante designelementen aan, waardoor je die extra eigen touch kan creëren.

Het gaat om creatief belijnde designelementen voor:

Met deze modulaire systemen maak je een wellness volledig op maat van de opdrachtgever. Er zijn zoveel combinaties mogelijk dat je oneindig creatief kan zijn als architect of installateur. Gaat het nu om vrijdragende zitbanken, hoekbankjes, ligbanken….?  Gaat het om een eenvoudige douche of een exclusieve speciale badkuip?

Wedi biedt een op maat service aan voor spa en wellnessfaciliteiten zodat je als opdrachtgever, architect en installateur juist dat ietsje meer uniek bent. Vul het formulier in en wedi helpt je graag verder met jouw spa- of welness droom.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email