Wedi ontwikkelt een handige inloopdouche configurator

DoucheConfig

wedi, specialist in badkameroplossingen, doet er alles aan om het de installateur en de doe-het-zelver makkelijker te maken om de juiste inloopdouche te kiezen. Met de nieuwe doucheconfigurator is het gewoon kinderspel.

In zes stappen krijg je een onderdelenlijst toegestuurd en ben je zeker dat je aan de slag kan met de juiste onderdelen van jouw inloopdouche.

Hoe werkt het?

In stap één selecteer je de afwerking van je nieuwe inloopdouche. Je kan kiezen uit de volgende oppervlakken :

  • een kant en klare designoppervlak van mineraal materiaal of mineraal-vinyl
  • een keramische tegel die je zelf kiest (tegels zijn niet inbegrepen in de levering)
  • een PVC-oppervlak (deze is niet inbegrepen in de levering)

Voor de afvoer kan je kiezen uit een centrale afvoer of een sleufdrain.

In stap twee geef je de afmetingen of de geometrie van het douche-element aan. Je kan kiezen uit een vierkante of rechthoekig douche-element, telkens in meerdere afmetingen.

In stap drie vraagt men of je kiest voor een horizontale of verticale afvoertechniek. Tegelijk wordt er ook gepolst naar de afvoercapaciteit.

In stap vier is er oog voor de afwerking. Je kiest uit drie types gootafwerking (standaard, exclusief of betegelbaar). Verder kies je het afvoerrooster met of zonder frame. Ook vraagt de configurator de positie van de afvoer. Wil je deze centraal, dichtbij de muur of net ver van de muur. Ten laatste kan je de gootlengte bepalen.

In de vijfde stap beoordeelt de configurator welke wedi douche-element ideaal is voor jouw situatie. Je kan hier de beschikbare inbouwhoogte verifiëren.

In de zesde en laatste stap krijg je zicht op alle toebehoren die je nodig hebt om aan de slag te gaan met het bouwen van de inloopdouche. Deze onderdelenlijst kan je in pdf ontvangen.

Het fijne aan de configurator is dat je tijdens de verschillende stappen visueel geholpen wordt. Probeer deze handige tool zeker uit: https://www.wedi.de/nl/doucheconfigurator

Wil je graag de productinnovaties van wedi ontdekken? Vul het formulier in en je ontvangt de brochure boordevol inspiratie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email