Onbreekbare en naadloze designoppervlakken voor tal van badkamertoepassingen

WEDI
Douchekamer
Badkamer

Topline is een flexibele kant-en-klare muur- en vloeroppervlak dat heel eenvoudig is aan te brengen, lichter dan een keramische tegel en onbreekbaar. Het muur- of vloeroppervlak wordt direct geplaatst op een wedi bouwplaat of bijvoorbeeld tegel over tegel. De composieten tegel heeft een natuurstenen uitstraling en is dus een perfect alternatief voor natuursteen, dat vaak ook veel duurder is. Ook is er een puur witte variant beschikbaar. In montage zijn de Topline tegels heel makkelijk op maat te verzagen met een zaagblad.

XL en XXL panelen

Door het grote formaat voor de muurtegels, nl. 2500 x 900 mm of 2500 x 1200 mm (dikte van 6mm), zijn de tegels naadloos en dus hygiënisch door de weinige voegen. Ook in onderhoud is de Topline zeer interessant, omdat schoonmaken gebeurt met de spons en een lichte detergent.

wedi biedt de Topline collectie ook aan gecombineerd met de wedi Fundo Top douchevloeren. Het grote voordeel van de Top collectie is dat het oppervlak antislip- en rolstoelbestendig is.

Tal van toepassingen mogelijk 

De Topline oppervlakken zijn 100% waterdicht en zijn verkijgbaar voor spatwanden in de natte cel, douchevloeren in combinatie met het Fundo-systemen (Fundo Plano, Primo en Riolito) van wedi, voorwandsystemen van inbouwtoiletten, zitbanken in douches of wellness en de kant-en-klare nissen.

Tal van ontwerpmogelijkheden

De designoppervlakken Top line van wedi zijn beschikbaar in vijf kleuren: Pure wit, Stone grijs, Sahara beige, Concrete grijs, Carbon zwart. Daarbovenop hebben de oppervlakken een matte en een glanzende zijde. U kiest welke zijde het beste past in uw badkamerontwerp.

Wilt u graag meer informatie omtrent deze prachtige designoppervlakken met tal van voordelen? Vul het formulier in en u ontvangt de handige brochure met heel wat voorbeelden.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email