Fundo RioLigno, de dunste kant-en-klare inloopdouchevloer

Wedi, sterk in sanitaire oplossingen, brengt opnieuw een opmerkelijke douchevloer op de markt waarop je onmiddellijk kan tegelen. Het grote voordeel van wedi Fundo RioLigno is dat de douchevloer slechts 25 mm hoog is. Door de beperkte hoogte kan de douchevloer zonder probleem op houten vloeren worden verwerkt. Extra hoogte is dus uit den boze bij renovatie.

Waaruit bestaat de Fundo RioLigno?

De doucheplaat omvat een waterdichte kern, waterdichte afwerking en is voorzien van het juiste afschot. Door het integreren van de goot zijn lekkages niet mogelijk. De afwatering naar de goot gebeurt volledig onder en over de tegel via secundaire afwatering.

Deze kant-en-klare inloopdouchevloer is 100% compatibel met de standaard gootafvoeren en roosters. De compatibiliteit wordt ook doorgetrokken met de wedi afschotprofielen en de voorgevormde afschot-dichtingen.

Hoe zit het met de afwerking?

Fundo RioLigno kan makkelijk worden betegeld en kan worden afgewerkt met een afdekrooster. Nog sterker is dat bij het plaatsen van Fundo RioLigno er geen lange droogtijden noodzakelijk zijn. Na het installeren kan de douchevloer onmiddellijk worden betegeld, omdat het afschot geïntegreerd is in de douchevloer. Bekisten en het gebruik van mortel is dus niet meer nodig. Tijdswinst dus!

Wil je graag meer weten over de wedi Fundo RioLigno? Vul het formulier in en wedi bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email