I-Board Plus, een sanitair voorwandsysteem met extra wapening

I-Board is een lichtgewicht en eenvoudig te verwerken sanitair voorwandsysteem van wedi. De verstevigingsplaat voor hangtoiletten heeft ideale afmetingen met al voorgeboorde uitsparingen voor WC-leidingen en bevestigingen voor het monteren van de wc-pot. I-Board Plus heeft alle voordelen van de standaard I-Board plaat, maar heeft daarbij een extra wapeningslaag die in de fabriek wordt aangebracht.

<

Op de markt bestaan heel wat varianten, maar wat de wedi versie zo uniek maakt, is de speciale wapeningslaag aan beide zijden van de plaat. Deze wapeningslaag heeft een hoge treksterkte van 0,45 N/mm2 en bestaat uit de extra harde persing schuim met een druksterkte van 0,25 N/mm2. Hierdoor vangt de plaat hoge belastingen op en bent u zeker van een gedegen plaatsing.

Met de wedi 610 lijm en afdichtmiddel kan het I-Board op het frame worden gemonteerd, waardoor de wediplaat en het frame 100% verbonden zijn en spanningen minimaal zijn. De toiletpot zelf moet uiteraard wel gedragen worden door het frame van het hangtoilet.

De I-Board Plus kan perfect gebruikt worden in combinatie met oppervlakten in pleister of mozaïek, dankzij de geïntegreerde extra wapeningslaag. De standaard I-Board daarentegen kan men enkel betegelen met 100x100 mm tegels.

De afmetingen van de I-Board Plus plaat zijn:

  • breedte: 1245 mm
  • hoogte : 1200 mm
  • dikte : 20 mm

Wilt u graag meer informatie over wedi I-Board Plus? Vul het formulier in en wedi bezorgt u alle nuttige informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email