Op zoek naar een hedendaagse strakke badkamer met nog meer troeven?

WEDI
SysteemFundoV1
WEDI

Al geruime tijd zien we dat de formaten van keramieken tegels in badkamers steeds groter worden. Men zoekt naar manieren om die tegels ook dunner te maken, zodat de plaatser de tegels ook makkelijker kan hanteren.

Lichtgewicht en vlot versnijdbaar

Wedi, specialist in oplossingen voor douche-, badkamers en wellness, bracht een lichtgewicht composiet uit minerale en vinyl-componenten op de markt, waardoor de plaatser makkelijker het materiaal kan hanteren. Daarnaast kan de installateur het materiaal ook vlotter versnijden. In verstek snijden kan sneller en is veel eenvoudiger uit te voeren dan bij een keramieken tegel.

Strak karakter, voegloos,…

Voor de opdrachtgever, architect, interieurarchitect en meubelmaker zijn er nog meer troeven. Ten eerste, de strakheid van het materiaal maakt de badkamer nog moderner en afgelijnder. Ten tweede, door het voegloze karakter kan het materiaal gebruikt worden als douchewand en als spatwand rond de wasbakken en rond het bad. De composieten wanden Fundo Top Wall hebben het formaat van 2500 mm x 1200 mm, met slechts een dikte van 6 mm. Ten derde is deze composiet ook perfect te gebruiken op de douchevloer. De douchevloer Fundo Top biedt een goede grip, waardoor deze perfect als inloopdouche kan worden toegepast. De douchevloer is beschikbaar in verschillende formaten met centrale of decentrale afvoer. Fundo Top is ten vierde rolstoelbestendig, antibacterieel en heeft een vuilafstotend oppervlak. Ten vierde, deze composiet wordt vastgehecht op een WEDI-isolatieplaat en kan hierdoor 100% waterdichtheid garanderen.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Fundo Top-serie en vraag een bezoek of de brochure aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email