Ben jij binnenkort dé badkamer specialist?

bativox1a
bativox2a
bativox3a

De badkamer is de meest complexe ruimte in een woning waarbij waterschade een veelvoorkomend probleem betreft. Verkeerde toepassing van plaatmaterialen of andere poreuze ondergronden zorgen voor ophoping van vocht met als gevolg schimmels, scheurvorming, vervuilde voegen loslatende tegels maar ook problemen in de constructie met onnodige kosten als gevolg. Met wedi weet u zeker dat u geen waterschade zult krijgen. Met wedi materialen is het heel eenvoudig bouwen of verbouwen en kan men onbeperkt vormgeven.

Tijdens de opleiding van een dagdeel nemen wij u mee in het monteren van de douchevloer en de aansluiting van de put, het vlak maken van vloer en wand en creatieve vormgeving.

In de opleiding bespreken wij ook wet en regelgeving. Waaraan moet men nu voldoen volgens de norm? Kortom, een nuttige opleiding waarvan u veel plezier zult hebben.

In België en Nederland plant wedi meerdere dagen opleiding op verschillende locaties. Heeft u interesse deze opleiding te volgen? Vul het formulier in en wedi contacteert u graag om na te gaan wanneer en waar het voor u past.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email