Voegloze en onderhoudsvriendelijke douchevloeren en -wanden

WEDI
WEDI
WEDI

Gaat het nu over douches, badkamers of welness, wedi zoekt steeds naar praktische oplossingen in de sanitaire omgeving. Zij het een residentiële of projectmatige toepassing, wedi streeft naar 100% waterdichtheid in de vochtige ruimtes.

Weg met de klassieke muurtegels en douchebakken

Zo biedt de Top-serie een voegloos systeem, als alternatief voor de klassieke tegel. Ook hier kan je rekenen op een perfecte kant-en-klare oplossing waarmee je de vloer en de wand van de douche voegloos kan plaatsen. De aantrekkelijkheid van deze oplossing zit natuurlijk in de onderhoudsvriendelijkheid van het oppervlakte, zij het nu de vloer of de wand(en). Het oppervlak is krasvast en robuust.

Naadloze opbouw, vloer in één stuk en wand in één stuk

De Top-oppervlakte is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn door en door gekleurd composiet van minerale en vinyl-componenten. De aangeboden kleuren lenen zich in elk badkamerdesign. Is deze nu strak of landelijk:

  • Wedi Fundo Top is verkrijgbaar in wit, grijs en antraciet-zwart;
  • Wedi Top Wall is verkrijgbaar in grijs en antraciet-zwart met natuursteenlook.

Belangrijke extra kenmerken zijn de antislip en rolstoelbestendigheid, antibacteriëel en vuilafstotend oppervlak.

Wilt u graag meer weten over deze voegloze vloeren en wanden voor de badkamer? Vul het formulier in en Wedi bezorgt u graag de brochure waarin u kan kennis maken met de systeemopbouw van Fundo Top en Top Wall.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email