Hoogwaardig alternatief voor de douchevloer

Al zo’n 40 jaar kan wedi terugvallen op een gedegen kennis als het gaat over oplossingen voor douche-, badkamers en wellness. Typerend is de wil om praktische oplossingen te bedenken die de snelheid in verwerken en korte wachttijden voor de installateur verbeteren. Daarbij kiest wedi steeds om oplossingen te ontwikkelen die door één persoon kunnen worden uitgevoerd. Gaat het nu over bouwplaten, kant-en-klare oplossingen voor inloopdouches, scheidingswanden, zit- of badmeubilair, montagestukken of afdichtingstoebehoren. Wedi zorgt ervoor dat al de aangeboden oplossingen 100% waterdicht zijn en genieten van 10 jaar garantie.

Douchevloeren zonder cement?

In dit plaatje past het brede gamma van Fundo douche vloerelementen (Primo, Riolito neo en Plano). Zonder cement kan een douchevloer inclusief afvoer (versta: putje of drain) worden gemonteerd en betegeld. Het brede assortiment kan elke douchevloer aan.

Designlook zonder voegen?

Wedi ontwikkelde als kers op de taart de Fundo Top douchevloer. Hiermee innoveert wedi aanzienlijk omdat wedi nu in staat is om een hoogwaardig alternatief voor traditionele tegels of douchebakken voor te stellen. De Fundo Top is naadloos opgebouwd en dus uit één stuk. Het materiaal waaruit het gemaakt is, is 6 mm dun, robuust en in mineraal. De Fundo Top wordt verlijmd op het douche element (Fundo Primo, Riolito neo, Plano). Fundo Top is verkrijgbaar in vier kleuren : wit, beige, antraciet en grijs. Het past dus in alle mogelijke interieuren.

Verder beschikt de Fundo Top douchevloer over nog enkele belangrijke troeven:

  • Antislip bestendig
  • Antibacteriëel en vuilafstotend oppervlak
  • Rolstoelbestendig

Met deze troeven verruimt wedi de mogelijke toepassingen: van residentiële badkamer tot badkamers in de zorg- of hotelsector.

Wilt u graag meer weten over deze innovatieve douchevloer? Wedi ontwikkelde een brochure waarin je kan kennis maken met de systeemopbouw en het volledige productoverzicht van de Fundo Top. Vul uw gegevens in en wedi bezorgt u deze handige brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email