Ontdek de geprefabriceerde nisoplossing

sanwell
WEDI
sanwelbativox1

Een nis in de douche, aan het bad of in wellness kan ideaal zijn om badschuim, shampoo, en andere spullen bij de hand te hebben. Maar de werkuren bij het creëren van een nis vormen soms de drempel om dit toe te passen. Wedi ontwikkelde een handige Sanwell geprefabriceerde nisoplossing.

Waarom de Sanwell nis?

Voor ontwerpers en verwerkers werkte wedi een kant-en-klare waterdichte uitsparing uit waardoor het opbouwen en afdichten voor de verwerker kinderspel wordt. De Sanwell nis is geprefabriceerd in twee afmetingen. De beschikbare afmetingen zijn 334 x 634 x 90 mm of 334 x 634 x 120 mm.

De nis is aangepast aan de gebruikelijke tegelmaten, zodat de nis perfect in de tegelwand kan worden geïntegreerd. Een bijkomend voordeel is dat het element qua grootte gemakkelijk kan worden aangepast aan de betreffende ruimtesituatie door het met een cuttermes op maat te snijden.

Waaruit bestaat de Sanwell nis?

De Sanwell nis bestaat uit polystyreen hardschuim en komt voort uit de wedi bouwplaat. Deze bouwplaat wordt vaak in natte ruimtes gebruikt door tegelzetters omwille van het 100% waterdicht karakter van de bouwplaat.

Verwerkers waarderen vooral de slechts uit enkele, exact op elkaar afgestemde systeemcomponenten die een snelle en pasnauwkeurige montage garanderen. De bouwplaat kan worden toegepast bij geïntegreerde wanden of vrijstaande scheidingswanden. De wedi Sanwell nis is geschikt in zowel residentiële als utilitaire projecten en voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Wedi stelt bestekteksten aan architecten ter beschikking om makkelijk in projecten te integreren. Voor de aannemers is een handige handleiding ter beschikking waardoor het plaatsen vlot kan verlopen. Ook het service niveau van Wedi staat helemaal in het teken van de opvolging van architecten en verwerkers.

Ontvangt u graag de bestekteksten en de handleiding, vul dan het formulier in en deze worden u toegestuurd.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email