Ontdek de nieuwste Wavin Tigris K5/M5 en de geluidsarme afvoer Wavin AS+ op Install Day 2021

Wavin
Wavin
Wavin

Ontdek hoe je ongeperste fittingen snel kunt opsporen 

De nieuwste innovatieve persfitting Tigris K5/M5 van Wavin heeft een uniek akoestisch alarmsysteem voor het opsporen van ongeperste fittingen. Bij een perstest die wordt uitgevoerd met lucht in plaats van water, laat een ongeperste fitting luid en duidelijk een fluitsignaal horen. Zo kan het lek eenvoudig en snel worden opgespoord. Kom snel langs op stand 86 op Install Day 2021 en probeer het zelf uit bij onze persbalie!

Mix & Match met de geluidsarme afvoer Wavin AS+

Ontdek ook de nieuwste generatie premium geluidsarm afvoersysteem Wavin AS+. De nieuwe AS+ is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van ingenieurs en installateurs. Naast 30 jaar ervaring hebben we meer dan zestienduizend uur besteed aan het testen van het geluidsniveau, nieuwe materialen onderzocht en veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van een manchet met geïntegreerd glijmiddel, waardoor de insteekkracht wordt gereduceerd. We snappen dat je misschien niet in elke kamer van jouw project premium geluidsdemping nodig heeft. Daarom kan je Wavin AS+ met onze andere afvoersystemen, zoals Wafix PP, mixen en matchen. Zo creëer je een oplossing op maat.

Doe mee aan de Gear Up loterij! Kras & Win op Install Day 2021

Naast het zien van de nieuwste Wavin noviteiten, maak je ook kans op het winnen van fantastische prijzen met de Gear Up loterij. Kom langs onze stand en ontvang een uniek Kras&Win lot. Vul online je gegevens in en maak altijd kans op geweldige cadeaus zoals een vouwmeter, Makita bouwradio of de nieuwste Iphone 13. Je vindt Wavin op stand 86 tijdens Install Day 2021 op 19/11/2021 in Brussels Kart Expo.

Geen tijd om Install Day te bezoeken, maar wil je wel graag meer informatie over de nieuwste fitting Wavin Tigris K5/M5 en van de geluidsarme afvoer Wavin AS+? Vul het formulier in en Wavin bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email