Dubbelwandige leidingen beschermen ons tegen toxische stoffen

VINK
VINK

Agrusafe en Polyflo dubbelwandige leidingen beschermen mens, dier en milieu tegen schadelijke effecten van toxische stoffen

Dubbelwandige leidingen worden vooral toegepast voor ondergrondse leidingen en op plaatsen waar risico op lekkage van gevaarlijke producten bestaat. De dubbelwandige leidingen voorkomen dat schadelijke stoffen zoals bv chemicaliën, toxisch afval, rioolwater, afvoerwater… in de omgeving terechtkomen en zo schade zouden kunnen berokkenen aan mens, dier en milieu.

Vink biedt 2 dubbelwandige leidingsystemen uit PE (polyethileen), PP (polypropyleen) en PVDF (polyvinyl difluoride) aan van fabrikant AGRU.

Beide systemen staan garant voor een onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid en voldoen aan de hoge eisen van de chemische procesindustrie en industriebouw.

Het nieuwe Polyflo-systeem is een uitbreiding van het Agrusafe dubbelwandige leidingsysteem dat over de jaren heen zijn nut meermaals  bewezen heeft. Polyflo dubbelwandige leidingen uit PP of PE werden ontwikkeld voor het verlagen van de risico’s bij het transport van agressieve en toxische chemicaliën. Polyflo is een vast leidingsysteem waarbij de buizen in één maal worden geproduceerd en de fittingen via spuitgiet technieken werden verkregen. Het Polyflo systeem vormt een prijsgunstig alternatief voor de standaard dubbelwandige leidingsystemen. Het biedt ook het voordeel dat kleinere diameters kunnen worden aangeboden in vergelijking met het Agrusafe systeem.  Polyflo wordt eveneens simultaan gelast via stomplas.

Belangrijkste voordelen

  • Kleine diameters
  • Geproduceerd in 1 enkel productieproces
  • Hoge drukbestendigheid
  • Lasbaar via simultaanlas
  • Makkelijk te installeren
  • Budgetvriendelijk
  • Beschikbaar in PE 100 RC, PP of PVDF
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email