Steni gevelplaten leveren 2 prachtrealisaties op

VINK
VINK
VINK

1.  Luxe appartementen met Steni®  Colour - ALECA (Temse)

Langsheen de Schelde in Temse werd op de site van de oude Boelwerf (nu: de Zaat) diverse appartementsgebouwen gebouwd. Het nieuwste project, ALECA, zal naast 43 luxe appartementen ook beschikken over een kantoor- en een handelsruimte. Ondergronds komt een parking die plaats biedt aan 74 wagens.

Momenteel zit dit project in de afwerkingsfase en worden de gevels bekleed met Steni® Colour platen. 10.000 m² Steni®  Colour, kleur SN8010 wit, wordt gedeeltelijk geschroefd en gedeeltelijk gelijmd tegen de gevel.

Steni® colour is een gevelplaat van een met glasvezel gewapende polymeercomposiet, met een glad oppervlak van elektronisch gehard acryl (100 % acryl, zonder toepassing van oplosmiddelen). Steni®  Colour is leverbaar in 60 standaardkleuren en 3 verschillende glansgraden: M (mat), HM (halfmat) en HG (hoogglans). 

Meer info over Steni® Colour : http://www.vink.be/nl-BE/Producten/Building-and-Construction/Outdoor-gevelbekleding/Steni/Steni-Colour.aspx

Vraag extra informatie aan!

Vraag nu brochures, samples, het bezoek van een vertegenwoordiger, ... via ons aanvraagformulier

Naar formulier »

2.   Appartementen met Steni®  Nature – Modelwijk Brussel

De Modelwijk in Brussel werd ontwikkeld ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling van 1958. 1029 appartementen zijn ondergebracht in twaalf grootschalige woongebouwen met de kenmerkende betonarchitectuur uit die periode. Nu, ruim vijftig jaar later, vindt een grootscheepse renovatie van de woningen plaats. Momenteel wordt de laatst hand gelegd aan de afwerking van blok 5. Voor de gevelbekleding werd gekozen voor Steni® Nature, een gevelplaat van een met glasvezel gewapende polymeercomposiet, en een oppervlak van gemalen natuursteen die het geheel een strakke en functionele uitstraling geeft.

De keuze viel op Steni®  omdat architectenbureau BURO II en ARCHI+I de oplossingen voor hoeken en raamkanten met  Steni®  elementen bijzonder elegant vond. Bovendien leveren deze elementen een enorme tijdswinst op tijdens de installatie. In deze blok werden meer dan 100 U- en L-elementen geplaatst. Alle platen en elementen werden geschroefd op een achterconstructie met door ons geleverde schroeven in de RAL-kleur 7030 (4.8 X 38 mm). Deze bevestiging is praktisch onzichtbaar omwille van de structuur van de platen.

Meer info over Steni®  Nature : http://www.vink.be/nl-BE/Producten/Building-and-Construction/Outdoor-gevelbekleding/Steni/Steni-Nature.aspx

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email