Sinds meer dan 20 jaar is de Vetedy Groep gespecialiseerd in de productie en de distributie van exotisch hout voor binnen-en buitenparket.
Vetedy Groep heeft een buitengewone groei gekend met de ontwikkeling van zijn Softline® systeem voor buitenvloeren in 2001. Het gepatenteerd systeem (EP 1567731) met onzichtbare bevestiging zonder zichtbare schroeven maakt gebruik van duurzaam en zeer vaste houtsoorten.
Tien jaar later introduceert Vetedy het gepatenteerde systeem Techniclic® speciaal ontwikkeld voor houten gevelbekleding , wanden en plafonds. Dit systeem laat zich kenmerken door de onzichtbare schroeven, de snelheid van installeren en de nauwkeurigheid in de afwerking.
Vetedy is een internationale groep gevestigd in Luxemburg, België , Kameroen en Indonesië en is vertegenwoordigd in de hele wereld door haar netwerk van verdelers. We zijn fabrikant en eigenaar van de twee exclusieve gepatenteerde systemen. Wij zijn ook fabrikanten van massief exotisch hout, rechtstreeks uit onze twee concessies in Indonesië en Kameroen.


Merken: Vetedy
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 4 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.