Nieuwe dessins met 3D effect voor vinyl wandbekleding

Vescom
Vescom

Drie nieuwe dessins vinyl wandbekleding en een nieuwe kleurenserie voor de klassieker Colour Choice. Met deze update toont Vescom de diversiteit van de collectie. Voor iedere ruimte een geschikt dessin!

Licht en schaduw spel

Traditiegetrouw heeft Vescom stevige structuren in de collectie, als Tonga en Shannon. Nieuw en spraakmakend is dessin Clark. Een stoer, architectonisch en grafisch grid. Clark maakt de wand tot een ware eye-catcher. De zware nerf zorgt voor een indrukwekkend 3D effect, waardoor de wand speelt met licht en schaduw in de ruimte. Clark is beschikbaar in 19 matte of metallic kleuren.

140 kleuren in de collective Colour Choice

Bestseller Colour Choice wordt in een nieuwe kleurenserie uitgebracht. Compleet aangepast aan de huidige tijd. Maar liefst 140 tinten! Een uitbreiding in het aanbod neutralen en nieuwe accentkleuren

Willow is een rijk en gelaagd dessin, met een horizontale organische structuur. Soft en elegant. De 20 nieuwe metallic kleuren waarin Willow beschikbaar is, zijn hip en chique.

Rainy is een basic kwaliteit met linnen optiek. Het dessin heeft een natuurlijke en onregelmatige uitstraling. De grote kleurenserie (33 kleuren) omvat echte linnentinten, maar ook heldere kleuren als jeansblauw, koraalrood en zonnebloemgeel.

Extra bescherming van vinyl wandbekleding

Vescom vinyl wandbekleding is bijzonder sterk, hygiënisch, duurzaam, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Voor extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën, is vinyl wandbekleding verkrijgbaar met Vescom Protect.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email