Nieuwe, luxueuze, eigentijdse en veelzijdige collectie textiel wandbekleding

Vescom
Vescom
Vescom

Wallcovering 04 textile: 13 dessins, 243 kleuren. Een veelzijdige collectie met aandacht voor verschillende materialen. Allover, subtiel en tactiel, comfortabel en verzachtend voor het interieur. Natuurlijke zijde, linnen, technische weefsels en non-wovens. Uitgevoerd in kleuren gekoppeld aan deze textielkwaliteiten. Rijk in beeld en kwaliteit. Eigentijds!

Zijde: natuurlijk, intens, chique en elegant

De zijde wandbekleding van Vescom is een expressie van elegantie, luxe en klasse. Multicolor zijde Saria (20 kleuren) is bijzonder vanwege haar rijke uitstraling met een moderne twist. Sinkiang is een fijne, licht meerkleurige zijde. Ganzu een fijne, onregelmatige zijde met een bescheiden slubeffect. Beschikbaar in maar liefst 42 sprankelende en intense kleuren.

Multicolor prints: moderne eye-cathers

De licht glanzende uni non-woven Basic vormt de basis waarop de dessins Ogami, Galiano en Bolsena worden geprint. Drie highlights in de collectie die zowel op afstand als van dichtbij luxe en smaak verraden. Grafische dessins met een moderne uitstraling. Galiano (20 kleuren) is een multicolor zijdelook, Ogami (22 kleuren) toont een moiree effect en Bolsena (14 kleuren) heeft een rasterpatroon.

Linnenlooks: natuurlijk, puur en kraakhelder

De twee dessins met linnenlook, Linville en Linosa, hebben een heldere, natuurlijke en pure uitstraling. Minimalistisch, maar elegant. Beide kwaliteiten zijn beschikbaar in lichte naturellen en zachte tonen.
Sazan is door zijn strakke en karakteristieke 2-kleurige horizontale werking een kwaliteit met een uitgesproken high-end uitstraling en glans.
Djerba en Hope zijn twee stevige weefsels met een – mede door de glans – modern architectonische uitstraling. Beide kwaliteiten zijn bijzonder duurzaam.
De suèdekwaliteit Morris completeert in 19 softe, echte suède kleuren het veelzijdige aanbod van wallcovering 04 textile. Een collectie wandbekleding die nieuwe mogelijkheden biedt als het gaat om verrijking en verfraaiing van interieurs.
Dankzij de vele varianten in samenstelling, dessin en kleur is de collectie zeer geschikt voor toepassingen binnen de projectmarkt, alsook in de residentiële markt. De kwaliteiten zijn duurzaam, esthetisch, lichtecht, brandveilig, eenvoudig te verwerken en in iedere gewenste lengte leverbaar. De collectie wallcovering 04 textile is wereldwijd verkrijgbaar.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email