Xorel textiel wandbekleding: rijk in beeld en kwaliteit, verrassend veelzijdig

Vescom

Vescom maakt een update in de collectie Xorel textile wallcovering. Twee nieuwe biobased dessins – Twine en Tangle – en nieuwe kleurenseries van de bekende kwaliteiten Meteor en Flux. Alle vier de dessins zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

De nieuwe dobbyweefsels kennen elk een eigen structuur en glansgraad door combinaties van diverse garendiktes, garenkleuren en bindingen. Flux is uitgevoerd in 11 nieuwe kleuren. Het oogt handmatig geweven, door de duidelijke, rijke weefstructuur. Twine heeft net als Flux een natuurlijke linnenuitstraling, maar toont meer effect en structuur. Twine is uitgevoerd in 8 kleuren. Het luxe Tangle (11 kleuren) is het meest uitgesproken. Dit is een rijk en sprankelend dessin, met veel diepte dankzij de donkerdere tint. De nieuwe, brede kleurenserie van Meteor (36 kleuren) maakt het aanbod weer helemaal actueel.

Xorel collectie

De dessins worden toegevoegd aan binder Xorel textile wallcovering. Deze collectie bestaat uit 12 dessins. De dessins kennen een grote variëteit: vlak en effen, gedessineerd, met reliëf, in volle of gedekte kleuren. Xorel wandbekleding is geweven uit duurzaam polyethyleen. Deze kunstvezel bezit een aantal eigenschappen die Xorel uniek in zijn soort maken. De garens zijn permanent duurzaam, reinigbaar en kleurecht. Door de waterbestendige afwerking is het eenvoudig schoon te houden.

De nieuwe dessins zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. De biobased kwaliteiten Veneer Emboss, Nexus, Strie en Dash hebben een Cradle to Cradle Gold certificering.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email