Verisure werd in 1988 in Zweden opgericht als dochteronderneming van de Securitas-groep, voor het een onafhankelijk bedrijf werd. Als Europees marktleider in professioneel gemonitorde beveiligingssystemen kan Verisure terugvallen op 30 jaar kennis, ervaring en innovatie. De producten en diensten beschermen elke dag miljoenen gezinnen en bedrijven in 16 landen in Europa en Latijns-Amerika. Elke dag werkt Verisure, met een team van meer dan 20.000 medewerkers, aan een veiligere wereld.

Verisure België is de belangrijkste speler op de Belgische markt. De gloednieuwe alarmcentrale, vlakbij de NAVO gelegen, stelt 50 erkende operatoren te werk die de klok rond waken over zo’n 135.000 klanten. Goed voor dagelijks meer dan 4.000 alarmmeldingen en jaarlijks anderhalf miljoen oproepen van particulieren en bedrijven in nood. De hoogtechnologische alarmcentrale voldoet aan de strengste Europese normering op het vlak van kwaliteit, interventiesnelheid en veiligheid. 

Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.