WIT, de nieuwe standaard in VELUX dakvensters

Velux - Belgium
Velux - Belgium
Velux - Belgium

Op Batibouw 2016 stelt VELUX (Hal 4, stand 214) zijn dakvenster in wit geverfd hout voor. Deze nieuwe afwerking verlicht het interieur en biedt talloze decoratieve mogelijkheden. Wetende dat 85% van de muren in België wit zijn, past het dakvenster in wit geverfd hout perfect in de hedendaagse interieurs.

Getest op alle aspecten, onder meer in extreme condities van zon en vochtigheid, beantwoordt het dakvenster met binnenafwerking in wit geverfd hout perfect aan de reputatie van het merk op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

De witte acrylverf op waterbasis, die het hout van hoge kwaliteit bedekt, is een innovatieve verfformule, die bestendig is tegen UV-stralen. Hierdoor kan de kleurstabiliteit doorheen de tijd worden gegarandeerd. Elk onderdeel wordt individueel geverfd voor assemblage, wat een uniforme afwerking garandeert en waardoor het hout natuurlijk kan bewegen zonder barsten in de verf te veroorzaken. Bovendien wordt het venster behandeld tegen vocht en schimmel, waardoor het lang gezond blijft.

Vanaf maart 2016 zal wit geverfd hout de nieuwe standaard worden voor de binnenafwerking van de VELUX dakvensters. De afwerking, in hout omhuld met wit afgelakt polyurethaan, gekenmerkt door zijn onderhoudsvriendelijkheid, is ideaal voor de vochtige ruimtes van de woning. De afwerking in gevernist hout blijft beschikbaar op aanvraag.

Wit wordt door VELUX dus resoluut naar voren geschoven. De nieuwe en hoogwaardige binnenafwerking kan elke ruimte verfraaien en past perfect bij andere kleuren en materialen in de woning.

Richtprijs: vanaf €258 exclusief btw en installatie

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email