De collectie designradiatoren Niva zorgt voor een comfortabel en duurzaam binnenklimaat

NivaBath2
NivaenaccessoireV2
Vasco Group

Niva van Vasco staat voor een brede designcollectie van radiatoren met een waaier aan mogelijkheden. Zo heb je de Niva Verticaal en Niva Horizontaal. Met de achterliggende, onzichtbare ophangingen heeft de Niva Verticaal een ultracompacte uitstraling. Dankzij de optimale luchtdoorstroming en de extra hoge warmteafgifte is het snel warm.

De Niva Horizontaal is verkrijgbaar in één of twee lamellen, afhankelijk van de nodige warmteafgifte.

Niva Soft verschilt dan weer door de afgeronde zijkanten. Er werd ook gedacht aan het gebruiksgemak voor senioren of minder mobiele gebruikers, door de thermostaatkop op deurknophoogte aan te brengen.

Bij Niva Bath staat comfort, rust en ontspanning in de badkamer centraal. De Niva Bath staat 325 mm van de wand af. Aan de achterzijde van de radiator is er hierdoor extra ruimte. Een kapstok en drie leggers zorgen ervoor dat je je kleren kan ophangen en handdoeken kan wegbergen. Niva Bath is beschikbaar in 55 kleuren. De leggers zelf zijn in zwart (RAL 9005). Optioneel zijn ze ook verkrijgbaar in wit (S600).

De designradiator Niva Elektrisch vullen de duurzame energieoplossingen zoals warmtepomp of zonnepanelen aan. De Niva Elektrisch is een droge paneelradiator. Hiermee bedoelen we dat er geen water door de radiator loopt. Dat maakt de radiator ook lichter bij installatie. De plug-and-play methode maakt dus ook de plaatser blij. Vasco vernieuwde ook de infraroodtechnologie. Een comfortabele stralingswarmte zorgt ervoor dat de snelheid in opwarmen aanzienlijk verbeterd. De aansturing van de nieuwe elektrische Niva gebeurt via een bijgeleverde thermostaat die draadloos verbonden is via radiofrequentie (RF). Daarnaast bestaat er ook een uitvoering met E Volve-wifiregeling en een uitvoering met aansturing via domotica.

Niva Blower, de intelligentste designradiator uit de collectie, werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Hiermee ga je energiezuinig om met elektrisch verwarmen, wat je energiefactuur ten goede komt. Vasco Blower is de dunste in de markt. Deze staat heel dicht tegen de muur. Het design van de luchtuitlaat zorgt voor aerodynamische optimalisatie. Belangrijk: er is geen sterke luchtstroom waardoor er geen gevoel van tocht optreedt.

Nieuw is de Niva Mixed, een hybride designradiator, waarbij de radiator zowel op een centrale verwarming kan worden aangesloten, als elektrisch verwarmd. Ideaal dus om de badkamer snel op te warmen tijdens tussenseizoenen, wanneer de centrale verwarming uitgeschakeld is.

Je merkt ongetwijfeld dat de Niva-collectie heel wat mogelijkheden heeft. Wil je graag meer weten over de Niva-collectie? Vul het formulier in en Vasco bezorgt je de handige brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email