Elektrische designradiatoren, duurzamer dan ooit!

Vasco Group
Vasco Group
Vasco Group

Elektrische radiatoren doen het goed. Niet verwonderlijk, want elektrisch verwarmen is vandaag geëvolueerd naar een energie-efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing, zeker in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen. Als marktleider in designradiatoren zet Vasco sterk in op de trend van elektrische verwarming. En dat vertaalt zich in een breed assortiment innovatieve oplossingen, zelfs wifi-gestuurd, voor een ideaal binnenklimaat.

Elektrische radiatoren met wifi-module

Met de Vasco-app Climate Control kon je al heel gemakkelijk het ideale binnenklimaat regelen, door radiatoren, vloerverwarming en ventilatie zo efficiënt mogelijk te laten (samen)werken. Dankzij de nieuwe module E-Volve Wifi stuurt deze app voortaan ook elektrische radiatoren aan via je wifi-netwerk thuis.

De compacte module communiceert via bluetooth met een kleine temperatuursensor die je in dezelfde ruimte plaatst – bij voorkeur niet naast een raam of deur. De volledige regeling gebeurt vervolgens via de Climate Control-app op je smartphone. Handig, want het systeem houdt niet alleen rekening met de weersomstandigheden, maar ook met eerdere metingen en instellingen. Zo kan de gebruiker 4 standaardscenario’s op maat instellen (opstaan, weg, thuis, slapen). E-Volve Wifi is beschikbaar voor de elektrische badkamerradiatoren Iris, Agave, Aster, Carré Bad, Zana Bad, Viola en Niva. De designradiatoren van Vasco kunnen op 3 manieren worden aangestuurd: manueel met RF-thermostaat, via domotica of via de Climate Control-app van Vasco.

Elektrisch verwarmen met Oni-EL en Beams Mono-EL

Zowel Oni-EL als Beams Mono-EL zijn beschikbaar in het uitgebreide Vasco-kleurenassortiment. Op beide aluminium radiatoren is de elektrische weerstand helemaal weggewerkt dankzij een afdekplaat aan de achterzijde, in dezelfde kleur als de voorzijde. Ook de ontvangmodule is volledig onzichtbaar geïntegreerd in de achterzijde.

Oni-EL is de elektrische variant van de watervoerende Oni, de dunste Vasco-radiator ooit (slechts 8 mm), en kent 2 varianten: type O-NP-EL met een ‘gesloten’ vlakke voorplaat en type O-P-EL met 2 handige uitsparingen om handdoeken makkelijk te drogen. Met zijn snelle reactietijd koppelt Oni-EL alle voordelen van elektrisch verwarmingscomfort aan een uitgepuurd design. Ook langs de zijkant zie je enkel het flinterdunne radiatorprofiel. Dankzij de multifunctionele thermostaat kan de radiator volledig naar wens ingesteld worden.

Ook Beams Mono-EL heeft een snelle reactietijd en combineert zo alle voordelen van elektrische verwarming met een strakke vormgeving. De strakke verticale profielen (150 mm breed) werden van bijkomende vinnen voorzien om de warmteafgifte te verhogen. Het resultaat is een minimalistische look waarbij je kan kiezen uit 1 of meerdere verticale elementen. Het plug&play-concept van de elektrische variant tekent voor ultiem installatiegemak, zonder breek- en onderhoudswerken, terwijl de multifunctionele thermostaat voor een bijzonder makkelijke bediening van de radiator zorgt.

Elektrische designradiator E-Tech met infrarood-glasfront

Met E-Tech brengt Vasco een nieuw vernuftig stukje designwarmte in huis. Deze elektrische radiator met RF-bediening combineert een strak high-end design met een aangename, gelijkmatige stralingswarmte via infrarood-technologie. Ronduit opmerkelijk is de voorzijde uit gehard veiligheidsglas, afgewerkt met een minimalistisch aluminium frame. Zo geeft E-Tech elk interieur instant een designlook.

De korte opwarmtijd en de gelijkmatige warmteverdeling zorgen ervoor dat E-Tech een comfortabel warmtegevoel in de volledige ruimte verspreidt. Bovendien minimaliseert de infrarood-straler de verspreiding van lucht en stofdeeltjes, waardoor E-Tech een uiterst allergievriendelijke radiator is. De WRX-thermostaat met intuïtieve touch-display maakt het verwarmingscomfort compleet: eenvoudig te regelen met onder meer een weekprogrammering en openraamdetectie.

E-Tech wordt verticaal gemonteerd, op een minimale wandafstand. De elektrische aansluiting aan de achterzijde van de radiator, aan de onderkant, en de onzichtbare wandbevestiging in de kleur van de radiator dragen bij aan het strakke designkarakter van E-Tech. Verkrijgbaar in 3 stijlvolle varianten – wit, zwart of zwart met aluminium frame – en optioneel te voorzien met 1 of 2 handdoekbeugels in chroom.

Wilt u graag meer weten over de elektrische designradiatoren van Vasco? Vraag via het formulier de brochure aan en u ontvangt deze digitaal.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email