Uitbreidingen voor het Easyflow-productassortiment van VASCO

EASYFLOWKRUIS1
logo
horizontalebochtmetbeugel1

Dat Vasco een nauwe band met zijn installateurs aanhoudt, is al langer bekend. Door deze samenwerking slaagt Vasco erin om het productassortiment voor ventilatiekanalen aanzienlijk te verbeteren en te optimaliseren. Twee nieuwe telgen zijn een compact kruispunt en een handige korte bocht van 90°. Deze twee nieuwe uitbreidingen voor het gamma Vasco Easyflow-ventilatiekanalen verhogen aanzienlijk het installatiegemak voor de bouwprofessional.

Wat als ventilatiekanalen voor afvoer en toevoer elkaar kruisen? De kans is klein dat er 12 cm chape voorzien is op de bovenverdieping van een nieuwbouw of renovatie. Dit probleem wordt in de praktijk vaak opgelost door een toevoerkanaal rondom de afvoerkanalen te plaatsen zodat er één heel lang kanaal ontstaat, wat natuurlijk niet ideaal is. Vasco biedt nu een slimme oplossing met het innovatieve Easyflow kruisstuk om kruisingen te kunnen maken én tegelijkertijd de hoogte beperkt te houden tot maximum 65mm.

Geen drukverhoging of geluidsoverlast

Waar twee ventilatiekanalen elkaar kruisen worden ze minder hoog, maar ook breder, waardoor de interne oppervlakte gelijk blijft en de optimale werking van het ventilatiesysteem gegarandeerd blijft, zonder drukverhoging of geluidsoverlast. De kruisstukken worden per twee geleverd, maar kunnen perfect ook apart gebruikt worden. Als er bijvoorbeeld in een vals plafond slechts 4 cm beschikbaar is om langs een balk te passeren, kan de installateur het ventilatiekanaal met behulp van het kruisstuk makkelijk onder de balk door laten gaan.

Korte bocht van 90°

Een bijkomende uitbreiding van het gamma, die veel installateurs graag zullen verwelkomen, is de horizontale bocht van 90°. Deze compacte bocht is ideaal op plaatsen met weinig ruimte. De bochten zijn door de installateur makkelijk in te korten in drie verschillende lengtes, waarbij de installateur bij het afsnijden van een stuk alleen de rubberen dichting moet omleggen. De bochten worden per drie geleverd, inclusief bijpassende ophangbeugels. Met deze laatste nieuwe uitbreiding op vraag van installateurs, is het Vasco Easyflow luchtkanalensysteem voortaan nog installatie- en gebruiksvriendelijker.

Wilt u graag meer informatie omtrent de nieuwe Easyflow-toebehoren. Vul het formulier in en Vasco bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email